Οι μουγγοί και οι ηχορυπαντές του σεξ

0

Αυτά που λέγονται ή δε λέγονται κατά τη διάρκεια του σεξ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο, ίσως εκδηλώνεται διαφορετικά ανάλογα με τον εκάστοτε σύντροφο αλλά πάνω κάτω υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

1) εκείνοι της αμίλητης σχολής, είναι σαν τους ήρωες του βωβού κινηματογράφου. Δεν κάνουν εκφράσεις, δε βγάζουν ήχους, δεν αναστενάζουν, σα να μην αναπνέουν καν, αν δεν κουνιόντουσαν θα νόμιζες ότι έπαθαν έμφραγμα.

2) εκείνοι που διδάχτηκαν το σεξ από τις πορνοταινίες. Με το που ξεκινάνε τα χάδια αρχίζουν τα προκάτ βρομόλογα, σα να έχουν αποστηθίσει το σενάριο αλλά δεν έκαναν αρκετές πρόβες! Είναι ωραίο να κάτι αισθησιακό ή κάτι βρώμικο αλλά όχι να ανοίγει ένας βρωμερός οχετός.

3) Εκείνοι που μουγκρίζουν, γρυλλίζουν, βγάζουν άναρθρες κραυγές, σα να μην μπορούν να εκφραστούν σε κάποια γνωστή γλώσσα. Με αυτούς φαντασιώνεσαι ότι είσαι σε μια προϊστορική σπηλιά που ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι το «ουγκ».

4) Εκείνοι που φωνάζουν τόσο, που μετά κλείνεις ραντεβού για εξέταση στο τύμπανό σου ή περιμένεις τη μήνυση από τους γείτονες.

5) Εκείνοι που νομίζεις ότι μπέρδεψαν την εκκλησία με την κρεβατοκάμαρα και επικαλούνται το θεό σε κάθε κίνησή τους.

6) Εκείνοι που αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια, τι συμβαίνει στο σώμα τους ή στο δικό σου και τι πρόκειται να σου κάνουν που πολλές φορές είναι σα να ακούς απειλές και ξενερώνεις!

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com