Ο διαλογισμός μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου

0

Οι περισσότερες θρησκείες κηρύττουν μεγάλες αλήθειες, ίδιες λίγο πολύ αλλά με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά.

Όλες τους όμως έχουν τελετουργίες που γίνονται συγκεκριμένες μέρες ή ώρες της ημέρας. Οι τελετουργίες είναι πολύ σημαντικές για τον άνθρωπο. Είναι ο τρόπος με τον οποίο διοχετεύονται μηνύματα και πληροφορίες στον υποσυνείδητο νου.

Βάλε κι εσύ τις τελετουργίες στην καθημερινότητά σου και θα δεις μεγάλα οφέλη. Θέσε κάποιους στόχους και ξεκίνα τη διαδικασία υλοποίησής τους. Κάθε πρωί μπορείς να κάνεις συγκεκριμένες δηλώσεις στον εαυτό σου. Π.χ. «Είμαι απόλυτα υγιής. Έχω ένα λεπτό, όμορφο και γυμνασμένο κορμί».

Το απόγευμα αφιέρωσε λίγο χρόνο σε διαλογισμό, αυτός ο χρόνος θα είναι ένα προσκύνημα στο δικό σου ναό, τον εαυτό σου. Κάθισε αναπαυτικά, κλείσε τα μάτια και οραματίσου ότι οι στόχοι σου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Κάθε βράδυ, πριν πας για ύπνο, αφιέρωσε λίγο χρόνο πάλι στους στόχους σου. Φτιάξε ένα δικό σου βιβλίο, το βιβλίο των στόχων, όπου θα έχεις φωτογραφίες και θετικές δηλώσεις με αυτά που θέλεις να συμβούν.

Μην ξεχάσεις να βάλεις και κάποια πράγματα για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη. Φρόντισε η καθημερινή σου ζωή να εναρμονίζεται με τους στόχους που έχεις βάλει και σύντομα, χωρίς καν να καταλάβεις πώς, θα έχεις πετύχει αυτό που θέλεις!


Η Χαρά Ζήκα είναι Νευροχημικός, Δρ Φαρμακευτικής και εργάζεται ως Σύμβουλος Σχέσεων εφαρμόζοντας την τεχνική του διαλογισμού. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Έρωτας, Χημεία & Σεξ και αρθρογράφος για θέματα ερωτικών σχέσεων. Επικοινωνείτε μαζί της για ραντεβού στο 2310 54 57 31, e-mail: xarazika@gmail.com και στο fb: Xara Zika