Νέες γνωριμίες και συστάσεις

0

Όταν θέλουμε να συστήσουμε άτομα παρουσιάζουμε τον άντρα στη γυναίκα, το νεότερο στον μεγαλύτερο, τον ιεραρχικώς κατώτερο στον ανώτερο.

Η παρουσίαση γίνεται ως εξής: «Επιτρέψτε μου να σας συστήσω τον κύριο ή την κυρία…» (ακολουθεί το επίθετο). Αν δε θυμόμαστε το όνομα, δε χρειάζεται να νιώσουμε αμηχανία. Μπορούμε να πούμε «Θυμάμαι ότι έχουμε γνωριστεί αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το το όνομά σας». Δε χρειάζεται να απολογηθούμε ούτε να το σχολιάσουμε περισσότερο.

Οι συστάσεις γίνονται στα όρθια αλλά αν μια γυναίκα κάθεται δε σηκώνεται ποτέ εκτός αν της παρουσιάσουν έναν ιερωμένο, έναν υπουργό ή κάποιον ηλικιωμένο.

 

Περισσότερα Sexy Tips θα βρεις ΕΔΩ
meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com