Νέα Σελήνη στον Λέοντα, πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

0

Γράφει η Μελίνα εσερμπόγλου, ερευνήτρια αστρολογίας.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Σήμερα στις 12:56 μμ πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου.

Το μήνυμά της έχει να κάνει με το να μπορέσουμε να βγάλουμε το εσωτερικό μας Ον-Φλόγα συνείδησης ώστε να φωτίσουμε τα σκοτάδια της ψυχής μας.

Με λίγα λόγια να είμαστε πιο κοντά στην αυθεντικότητα του εαυτού μας και να πετάξουμε τις μάσκες. Παρόλα αυτά για να βγει η αλήθεια απαιτείται σύγκρουση και με μας, η οποία μπορεί να βγει προς τα έξω. Γι’ αυτό προσοχή στον τρόπο οδήγησης αλλά και στο πώς χειριζόμαστε τα μηχανήματα.

Επηρεάζει κυρίως τους Λέοντες και Υδροχόους και μετέπειτα Ταύρους και Υδροχόους των πρώτων ημερών ή όσους έχουν πλανήτες στις αρχικές μοίρες αυτών των ζωδίων.

 

Πώς επηρεάζει τα ζώδια

 Κριός

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον πέμπτο οίκο σας και δείχνει πως ίσως προκύψουν έντονες σχέσεις ερωτικές ή και συντροφικές. Σε γυναίκες είναι μια αρκετά γόνιμη περίοδος για απόκτηση παιδιού.  Σίγουρα θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας.

 Ταύρος

Η Νέα Σελήνη έχει σχέση με το σπίτι αλλά και την οικογένεια. Ίσως υπάρχουν κάποιες εντάσεις τις οποίες θα πρέπει να συζητήσετε και να έχετε αρκετή υπομονή για να λύσετε καταστάσεις. Προσοχή στα ηλεκτρολογικά σε θέματα σπιτιού.

 Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη έχει σχέση με κοντινά άτομα και ταξίδια. Ίσως προκύψει και ένα ταξίδι για θέμα εργασίας. Θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί με έντονες συζητήσεις, αλλά και δεν θα βρείτε ησυχία γιατί θα υπάρχει συνεχόμενη μετακίνηση. Προσοχή όμως σε αυτές από τη βιασύνη σας. Ίσως να έχετε κάποιο πολύ καλό νέο από ένα συγγενικό άτομο.

 Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με τον τομέα των οικονομικών σας. Ίσως σας γίνει κάποια πρόταση σε θέμα εργασιακό αλλά πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, καθώς τα πράγματα  δεν θα είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Προσοχή στο τρίτο δεκαήμερο σε θέματα σχέσεων.

 Λέων

Η Νέα Σελήνη φέρνει αρκετές εντάσεις, ίσως και κάποιες κατακτήσεις απρόβλεπτες. Αλλά βοηθά αρκετά σε θέματα υπέρβασης όπου θέλετε να ανοίξετε νέες καταστάσεις στη ζωή σας και να τολμήσετε το καινούριο και το πρωτότυπο. Προσοχή σε θέματα υγείας. Καθόλου απίθανο να έρθει ένας έντονος έρωτας στη ζωή σας.

 Παρθένος

Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα μυστικά και τις μυστικές σχέσεις που αργότερα πιθανόν να γίνουν αποκαλύψεις και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ίσως αυτό το διάστημα έχετε αρκετές εντάσεις που ίσως να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν πρέπει. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τα πράγματα ακόμη και θα πρέπει να αναπτύξεις υπομονή στο τι θέλεις να κάνεις και απαιτεί λεπτό χειρισμό

 Ζυγός

Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με το κομμάτι φίλων ή και συλλόγων που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μπορεί να κάνεις και κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν  αργότερα στο οικονομικό κομμάτι. Αν και δεν πρέπει να ξεκινήσεις κάτι τώρα στο επαγγελματικό προτού το ερευνήσεις.. Ίσως κάποια φιλία μετατραπεί σε κάτι ερωτικό.

 Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη γίνεται πάνω στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και στον τομέα του γάμου. Ίσως κάποιοι από εσάς περάσετε σε άλλο επίπεδο και θελήσετε  να κάνετε ένα βήμα παραπέρα στη ζωή σας κυρίως σε όσους θέλουν να επισημοποιήσουν μια σχέση.

 Τοξότης

Η Νέα Σελήνη βοηθά στον τομέα των μετακινήσεων κυρίως στο να βγουν ταξίδια στο εξωτερικό ή γενικά μακριά. Όσο καλύτερα προγραμματίσετε τα πράγματα τόσο πιο εύκολα θα βγουν. Ίσως να περάσετε σε ένα στάδιο που πρέπει να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.

 Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη έχει σχέση με τα οικονομικά σας με τα οποία έχετε αρκετή ένταση στο πώς θα τα διαχειριστείτε. Κυρίως αφορά θέματα που έχουν να κάνουν όχι τόσο με τα χρήματα τα δικά σας αλλά των άλλων. Στο κομμάτι το ερωτικό όμως είναι αυτό που είστε αρκετά ευάλωτοι και δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε πειρασμούς.

 Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις με τους άλλους. Οι συνεργασίες όμως που έχετε ίσως σας φέρουν σε μια αντιπαράθεση κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η διπλωματία που θα έχετε λόγω του Ερμή θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε. Ίσως να ζήσετε και μια κατάσταση ενός έντονου έρωτα.

 Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη έχει σχέση με την υγεία αλλά και την εργασία σας. Ειδικά στο κομμάτι της εργασίας προσοχή σε μικροατυχήματα. Επίσης οι σχέσεις με τους συνεργάτες ή συναδέρφους και αφεντικά να περάσουν μια δύσκολη φάση, αλλά θα το χειριστείτε ιδιαίτερα ώστε να αποφύγετε εντάσεις.