Μετά τον χωρισμό έρχεται η…εκδίκηση!

0

Όταν ακούσουμε από τον εκλεκτό της καρδιάς μας να προφέρει τη λέξη «χωρίζουμε», όταν νιώσουμε προδομένοι ή προσβεβλημένοι θα κλάψουμε, θα περάσουμε μια φάση απόρριψης, απογοήτευσης και απαισιοδοξίας, με την πάροδο όμως ενός χρονικού διαστήματος, που είναι διαφορετικό για το κάθε άτομο, το γεγονός ξεθωριάζει από τη μνήμη και τελικά σβήνει.

Ωστόσο, πολλές φορές νιώθουμε να πληγώνεται τόσο πολύ ο εγωισμός ή η αξιοπρέπειά μας που επιθυμούμε διακαώς ο υπαίτιος της δυστυχίας μας να πληρώσει για τις πράξεις του. Θεωρούμε τον εαυτό μας θύμα αδικίας, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη αφού κάποιος πρέπει να δώσει ένα μάθημα σ’ αυτόν που μετέτρεψε τη ζωή μας σε κόλαση. Ζητάμε απεγνωσμένα εκδίκηση, αν δεν είχε εχθρό σίγουρα απέκτησε έναν,  ορκισμένο και ακούραστο!

Ακόμη και ο Απόλλων που ήταν θεός πήρε εκδίκηση όταν τον απάτησε η Κορωνίς και την έκαψε ζωντανή. Κάπως έτσι ένιωθε ο Δημήτρης ο οποίος χώρισε με την Τόνια γιατί εκείνη βρήκε έναν νεότερο, πιο ωραίο και πιο πλούσιο άντρα και ήθελε πλέον να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Με την Τόνια είχαν παντρευτεί εδώ και δύο χρόνια και σχεδίαζαν να κάνουν παιδιά. Κάποια οικονομικά προβλήματα του Δημήτρη καθυστερούσαν αυτά τα σχέδια. Ήταν μεγάλο σοκ για τον Δημήτρη η ξαφνική ανακοίνωση της Τόνιας ότι εδώ και καιρό υπήρχε άλλος άντρας στη ζωή της.

Ο Δημήτρης βρήκε άλλο σπίτι και μετακόμισε. Εκεί συνειδητοποίησε ότι κατά λάθος είχε πάρει μαζί του το επαγγελματικό κινητό της Τόνιας.  Έτσι, όταν άρχισε να χτυπάει απαντούσε και κάθε φορά έλεγε κι ένα σενάριο. Όταν τηλεφώνησε ο διευθυντής της Τόνιας είπε ότι είναι ο receptionist ενός ξενοδοχείου όπου συνευρίσκονται παράνομα ζευγαράκια και ότι η Τόνια ξέχασε εκεί το κινητό της.  Σε άλλο σημαντικό τηλεφώνημα είπε ότι είναι ο υδραυλικός και φτιάχνει τις βρύσες στο σπίτι της και ότι η Τόνια κάνει sex με τον παράνομο εραστή της και δεν μπορεί να την ενοχλήσει τώρα. Σε κάθε τηλεφώνημα έβρισκε κι ένα ευφάνταστο σενάριο. Η Τόνια έχασε αρκετούς πελάτες μάλλον αλλά και ο Δημήτρης έχασε την ησυχία του. Βρίσκονται στα δικαστήρια και για το διαζύγιο αλλά και έχοντας να αντιμετωπίσει μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!

ΧΑΡΑ ΖΗΚΑ

Δείτε περισσότερες… δικές σας ιστορίες εδώ