Με το διαλογισμό αυξάνεις τις πνευματικές σου δυνάμεις

0

Η κβαντομηχανική αποδεικνύει περίτρανα ότι ο άνθρωπος δεν είναι απλός παρατηρητής του σύμπαντος αλλά συνδημιουργός.

Οι δυνατότητές μας ως ανθρώπινα όντα είναι απεριόριστες αλλά το ξεχνάμε μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας. Το θυμόμαστε όταν καταφέρνουμε κάτι άπιαστο, όταν αναρρώνουμε από μια ανίατη ασθένεια και οι γιατροί μιλούν για θαύμα.

Θαύματα γίνονται καθημερινά γύρω μας αλλά δεν τους δίνουμε την πρέπουσα προσοχή. Εστιαζόμαστε περισσότερο στα δυσάρεστα των ειδήσεων και για να φύγει το άγχος επιλέγουμε να διασκεδάζουμε στα μπουζούκια πίνοντας.

Κι όμως, πόσες φορές δε σκεφτήκαμε κάποιον και μας τηλεφώνησε ή τον συναντήσαμε, πόσες φορές δε θελήσαμε κάτι και μας ήρθε σαν ουρανοκατέβατο, εμφανίστηκαν τα κατάλληλα άτομα ή ιδέες.

Ακολουθώντας τη διαίσθηση, η ζωή γίνεται μαγική. Με το διαλογισμό αυξάνεις τις πνευματικές σου δυνάμεις, μαθαίνεις να δονείσαι στο ρυθμό του σύμπαντος, να ακολουθείς τη ροή και να συντονίζεσαι με τον ανώτερο εαυτό σου που είναι καθαρή ενέργεια.


Η Χαρά Ζήκα είναι Νευροχημικός, Δρ Φαρμακευτικής και εργάζεται ως Σύμβουλος Σχέσεων εφαρμόζοντας την τεχνική του διαλογισμού. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Έρωτας, Χημεία & Σεξ και αρθρογράφος για θέματα ερωτικών σχέσεων. Επικοινωνείτε μαζί της για ραντεβού στο 2310 54 57 31, e-mail: xarazika@gmail.com και στο fb: Xara Zika