Μάθε την αλήθεια πριν κάνεις sex!

0

Ο πιο κατάλληλος χρόνος για να μάθεις την αλήθεια για το άτομο που σε ενδιαφέρει, είναι πριν δεθείς συναισθηματικά μαζί του. Όσο περισσότερες πληροφορίες έχεις, θα είσαι σε θέση να κρίνεις αν αξίζει να είστε μαζί ή όχι.

Όσο λιγότερες πληροφορίες έχεις τόσο πιο πιθανό είναι να πληγωθείς, να θυμώσεις και να νιώσεις ερωτική απογοήτευση. Μπορεί να μην ακούγεται τόσο ρομαντικό αυτό που λέω αλλά δεν είναι καλύτερα να ξέρεις από πριν ότι π.χ. δε θέλει δέσμευση, βλέπει τον(την) πρώην ταυτόχρονα με σένα, πιστεύει στις «ελεύθερες σχέσεις», έχει εντελώς διαφορετικά όνειρα και σχέδια για το μέλλον σε σχέση με τα δικά σου  κλπ Διότι κάνοντας sex με κάποιον εκκρίνονται ουσίες που μπορούν να πυροδοτήσουν τα ερωτικά συναισθήματα και μπορεί να βρεθείς ερωτευμένος με το πιο ακατάλληλο για σένα άτομο!

 

Περισσότερα Sexy Tips θα βρεις ΕΔΩ
meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com