Λαχταριστά και ζεστά ψωμάκια

0

Επιμέλεια: Fire chef Μιχάλης Μοσχόπουλος

Υλικά

1/2 κούπα σπορέλαιο

2 κσ ζάχαρη

1 μαγιά

λίγο αλάτι

1 κούπα νερό χλιαρό

1 αυγό

αλεύρι γύρω στις 4 κούπες

Εκτέλεση

Τα ζυμώνω, τα αφήνω να ξεκουραστεί η ζύμη, μετά τα πλάθω στρογγυλά, τα βάζω σε ταψί με λαδόκολλα, τα αφήνω κανένα μισάωρο και τα ψήνω στους 180 βαθμούς ώστε να πάρουν χρώμα και να ψηθούν κανένα μισάωρο πάνω κάτω ανάλογα τον φούρνο.