Κολοκυθοτυρόπιτα

0
Ζύμη
1 και 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλιές ξύδι
αλεύρι από 800γρ έως 1 κιλό περίπου
το ζυμώνουμε σε μίξερ ή στο χέρι να γίνει μία ελαστική μαλακιά ζύμη χωρίς να κολλάει.
Κόβουμε την ζύμη σε 12 κομμάτια και τα κάνουμε μπαλάκια και αφήνουμε σκεπασμένα να ξεκουραστούν 15 λεπτά, τα ανοίγουμε σε φύλλα μικρά και τα λαδώνουμε ενδιάμεσα 6 και 6, τα αλευρώνουμε και τα ανοίγουμε τα 6 για κάτω μαζί και τα 6 για επάνω μαζί.
Γέμιση
1 κολοκύθα κίτρινη περίπου 2 κιλών κομμένη στην μέση και ψημένη 40 λεπτά στον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ξύνουμε μόλις κρυώσει λίγο με ένα κουτάλι να βγει όλη η ψίχα, προσθέτουμε 2 αυγά, λίγο αλάτι, πιπέρι και κουρκουμά και 300γρ τυρί φέτα τριμμένη και λίγο ελαιόλαδο, αδειάζουμε την ζύμη στο ένα φύλλο και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
Χαράζουμε ελαφρά με ένα μυτερό μαχαίρι, λαδώνουμε από πάνω να πάει παντού  και ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 45 με 50 λεπτά.