Ηλικία και μόδα…ή μόδα και ηλικία;

0

Είναι διαφορετικό το ντύσιμο και πόσο διαφέρει ανά δεκαετία?

Στα 20,  στα 30, στα 40?

Τι είναι αυτό που θα  σε κάνει να ξεχωρίζεις αλλά κυρίως να είσαι σέξι ανεξαρτήτου ηλικίας;

Στην δεκαετία των 20 μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις.

Δεν υπάρχει μήκος στην φούστα, στο φόρεμα  ή στο παντελονι. Είσαι στην κατάλληλη φάση αναζήτησης χωρίς να έχεις ανάγκη την μόδα.  Μόδα είσαι εσύ….μα τι τέλεια!!!!! Κάνεις ό,τι θέλεις με το ντύσιμο σου, έτσι ώστε όταν περάσεις  στην επομένη φάση δεν θα έχεις κανένα απωθημένο!

Εκεί μέσα στην αναζήτηση κάνουν την εμφάνισή τους τα 30. Έχεις πλέον αποκτήσει στυλ ,έχεις ξεφύγει από τους παρορμητικούς  συνδυασμούς , έχεις πειραματιστεί αρκετά!

Την σκυτάλη παίρνει η κομψότητα, η λίγο πιο μακριά φούστα και κυρίως η ποιότητα των υφασμάτων.

Μην παλιμπαιδίζεις,  οκ ήρθαν τα 40 ε και ? Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, εξάλλου κάθε ηλικία έχει και την ομορφιά της! Δεν χρειάζεται να βάλεις ράσα… απλά πρόσεξε στην προσπάθεια να δείχνεις 25-30  να μη κάνεις τραγικά λάθη!

Δώσε βάση στο τζιν παντελόνι ,σε γραμμές που θα κολακεύουν την σιλουέτα σου και όσο για την κοντή φούστα …. μα φυσικά 3 δάχτυλα πάνω από το γόνατο!

Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε να θυμάστε…ποτέ δεν βγαίνουμε έξω απεριποίητες  γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στο δρόμο, όπως πολύ καλά  είχε πει η αγαπημένη μου Κόκκο Σανέλ!

unnamed-1 unnamed-2 unnamed

Καλή επιτυχία!

ΚkalliopiΑΛΛΙΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ-ΠΑΤΡΟΝΙΣΤ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΤ
ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 56
ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ