Η ζωή συνεχίζεται!

0

 Χώρισες, έκλαψες, έμαθες απέξω όλα τα καψουροτράγουδα, εξαφάνισες από το σπίτι οτιδήποτε σου τον(την) θυμίζει, τον(τη) διέγραψες από το facebook και φυσικά έριξες όποια γνωστή κατάρα κυκλοφορεί για να μη βρει άλλον σύντροφο σύντομα!

Αν είσαι σ’ αυτή την κατάσταση, πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό και άμεσο. Μπορείς να βρεις ένα ωραίο κορμί που θα απογειώσει…την αυτοπεποίθησή σου. Σε ένα γυμναστήριο είναι πολύ εύκολο να βρεις ένα αγαλματένιο σώμα…δε χρειάζεται να συνδυάζει και μυαλό ξυράφι!

Φυσικά η μεγαλύτερη βοήθεια θα είναι από τους φίλους σου αλλά επειδή θα σου έκανε καλό να γνωρίζεις καινούριο κόσμο, μπορείς να γραφτείς σε ένα σύλλογο που έχει ομάδα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, αν τα έχει και τα δύο ακόμη καλύτερα. Θα πηγαίνεις να παρακολουθείς τους αγώνες, θα συμμετέχεις στις εκδηλώσεις και στις εκδρομές του συλλόγου, συνεπώς οι πιθανότητες είναι όλες με το μέρος σου!

Αν δε σε εκφράζει κάποιος σύλλογος, υπάρχει και μια πολύ απλή λύση, θα φλερτάρεις όπου σου δίνεται η ευκαιρία. Για παράδειγμα, μπορείς να μπεις σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη, να εντοπίσεις κάποιον(α) που σου αρέσει και να κάνεις σχετικές ερωτήσεις με το σπορ που ασχολείται. Αν βλέπεις ότι κοιτάει ρακέτες του τέννις, θα πεις ότι τώρα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κι εσύ και αν γίνεται να σε βοηθήσει να διαλέξεις μια ρακέτα. Είναι πολύ πιθανό σε λίγες μέρες να παίζετε τέννις μαζί…κι όχι μόνο!

Περισσότερα Sexy Tips θα βρεις ΕΔΩ
meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com