Οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται μόνο στα δύσκολα!!!

0

Και καθώς περνάνε τα χρόνια κάποιοι άνθρωποι μένουν δίπλα μας, σταθερά, σαν στήριγμα εκεί για όλες τις δύσκολες στιγμές μας. Δεν λέω, καλές και οι όμορφες στιγμές, αλλά είναι λίγες. Συνήθως τα δύσκολα μας χτυπάνε την πόρτα πιο συχνά!
Και κάπου εκεί, στο σημείο που λές πέφτω, νιώθεις ένα χέρι να σε κρατάει. Και σε σηκώνει ή σε κρατάει να μην πέσεις. Αυτή η εξ ουρανού βοήθεια που έρχεται χωρίς να την ζητήσεις την στιγμή που την χρειάζεσαι. Αυτή η σχέση που χτίζεται με πολύ κόπο, εμπιστοσύνη, δυσκολίες, πόνο, υποστήριξη και άλλα τόσα.
Βλέπετε πολλές φορές συναντάμε ανθρώπους στη ζωή μας, που έρχονται για να μας ταράξουν και να κάνουν τη ζωή μας άνω κάτω. Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι »τοξικοί». Και άλλοι, που έρχονται και σκέφτεσαι, ήρθαν για να μείνουν! Νιώθεις κάτι ιδιαίτερο, ένα κλίκ. Και μετά ξεκινάει η καλύτερη φάση! Η γνωριμία και το δέσιμο…
Όμως στις μέρες μας, κάποιοι δεν εκτιμάνε τους ανθρώπους που έχουν και είτε τους εκμεταλεύονται είτε φροντίζουν να τους »πουλήσουν» για μία σχέση ή μία άλλη φιλία που δεν αξίζει καθόλου! Μην φέρεστε αχάριστα παιδιά! Να σκέφτεστε πρίν κάνετε οτιδήποτε!
Σεβαστείτε τους μοναδικούς ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή σας και κρατήστε τους γερά! Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν κρατιέται απο μόνο του! Άλλωστε οι φίλοι είναι τα αδέρφια που επιλέγουμε. Προσοχή λοιπόν τί θα διαλέξετε!

Γιάννης Ασλανίδης
Στέλεχος εμπορίας, διαφήμισης και προώθησης προϊόντων, Marketing