Η Μιράντα του Sex and the City υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης!

0

Η Σίνθια Νίξον (γνωστή ως Μιράντα Χομπς στο ευρύ κοινό, έπειτα από τον ρόλο της στη σειρά Sex and the City), αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα ως κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Η εκπρόσωπος της ηθοποιού, Ρεμπέκα Κάπελαν, δήλωσε: «Με δεδομένο ότι ο Ντε Μπλάσιο και ο νυν κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο είναι αρκετά «αποξενωμένοι» αν και οι δύο είναι Δημοκράτες, πολλοί κάτοικοι που ανησυχούν, ενθαρρύνουν τη Σίνθια να είναι υποψήφια. Αν και όποτε λάβει απόφαση, σίγουρα εγκαίρως, θα αποκαλύψει τα σχέδιά της».

Η ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με την πολιτική. ‘Ηδη εδώ και χρόνια έχει δηλώσει ανοιχτά την άποψή της για θέματα της δημόσιας εκπαίδευσης, την αύξηση της χρηματοδότησης για τα δημόσια σχολεία, καθώς επίσης υποστηρίζει μεταξύ άλλων και εκστρατείες ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Η ηθοποιός η οποία έχει βραβευτεί με Tony είναι εκπρόσωπος της Συμμαχίας για την Ποιοτική Εκπαίδευση. Έχει ταχθεί δημόσια υπέρ του πρώην Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ενώ έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην πολιτική που ακολουθεί ο Ντόναλντ Τραμπ.

Επιμέλεια: Σμαράγδα Στεγιαννίδου

Περισσότερα νέα της επικαιρότητας διαβάστε ΕΔΩ