Η φαντασίωση της νοσοκόμας!

0

Στους άντρες αρέσει να το παίζουν ξερόλες και θέλουν η γυναίκα να τους θαυμάζει. Οπότε ζήτησέ του να σου μάθει κάποιες δουλίτσες που εσένα σε δυσκολεύουν. Για παράδειγμα, τώρα που χειμώνιασε και ο κίνδυνος να βρεθείς οδηγώντας σε μια χιονόπτωση είναι υπαρκτός, πες του να σου δείξει πώς θα βάλεις αλυσίδες.

Ίσως είναι καλός στον υπολογιστή οπότε ζήτα του να σου μάθει να κάνεις format ή να συνδέεις το laptop με την τηλεόραση ή ό,τι άλλο σκεφτείς. Εκείνος θα νιώσει θεός κι εσύ θα έχεις λύσει μερικά πρακτικά ζητήματα. Για να ανταποδώσεις για την προσφορά των γνώσεών του, ντύσου νοσοκόμα. Το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι φαντασίωση για μεγάλο ποσοστό ανδρών. Μαζί με τη στολή βάλε ψηλά τακούνια και σέξι εσώρουχα. Προετοιμάσου να κατευνάσεις την «πυρετώδη» ορμή του.

Μπες στο ρόλο της σέξι νοσοκόμας, όσο τον αγγίζεις με τη γλώσσα σου, γλείψε επιδεικτικά τα χείλη σου ώστε να δείχνεις ότι απολαμβάνεις το έργο σου. Ψιθύρισέ του λόγια που ξέρεις ότι τον παρασύρουν σε μια δίνη έκστασης. Κάντον να ανατριχιάσει με την αισθησιακή δόνηση της φωνής σου. Να έχεις μαζεμένα τα μαλλιά σου και όταν βρεθείς πάνω του απελευθέρωσέ τα και τίναξέ τα. Είναι ένα οπτικό εφέ που δεν αφήνει κανέναν άντρα ασυγκίνητο!

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com