Η Έλσα και το go go boy

0

Η Έλσα είχε σχέση με τον Δημήτρη για δύο χρόνια περίπου. Έβλεπε ότι ο Δημήτρης δεν έκανε καμία νύξη για γάμο και αποφάσισε να του κάνει πρόταση εκείνη. Άλλωστε συζούσαν και όλοι της έλεγαν ότι είναι σαν παντρεμένοι, μόνο οι υπογραφές έλειπαν. Οργάνωσε λοιπόν μια πολύ όμορφη βραδιά, με το αγαπημένο του φαγητό και καλό κρασί. Δημιούργησε ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά, αισθησιακή μουσική και το πιο σέξι φόρεμά της.

Ο Δημήτρης έδειχνε πολύ χαρούμενος με το όμορφο σκηνικό που είχε φτιάξει η Έλσα και φαινόταν να ανυπομονεί να πάνε στο κρεβάτι. Εκεί θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεστομίσει την ιδέα της για γάμο. Με τίποτα όμως δεν περίμενε αυτή την αντίδραση που είδε. Ο Δημήτρης πάγωσε, της είπε ότι περνάνε τέλεια έτσι και ότι δεν μπορεί τις δεσμεύσεις. Ενώ τον ήθελε πολύ, η Έλσα εκείνη την ώρα ήταν σαν να της έβαλε ένα μαχαίρι και της ξερίζωνε την καρδιά. Έμεινε ακίνητη για λίγο και με παγερό ύφος σηκώθηκε, μάζεψε κάποια πράγματα, έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει στη φίλη της τη Νικολέτα, η οποία έτυχε να χωρίσει κι αυτή πρόσφατα.

Όλη τη νύχτα μιλούσαν για τους πρώην τους που είναι γουρούνια και άχρηστοι. Έβαζαν φωτογραφίες τους στο τασάκι και έσβηναν πάνω τους τα τσιγάρα, έγραφαν το όνομά τους σε χαρτάκια και τα έσκιζαν σε όσο το δυνατό περισσότερα κομματάκια με μπόλικες κατάρες να είναι χειρότερη η κάθε τους μέρα! Όσο περνούσε όμως ο καιρός και κανένας από τους πρώην δεν έκανε κάποια κίνηση, ξεκίνησαν την εκστρατεία μεθυσιού. Κάθε βράδυ έβγαιναν και φλέρταραν με τους πάντες.

Κάποια στιγμή αποφάσισαν να περάσουν μια wild βραδιά με δύο go go boys για να ανάψουν λίγο τα αίματα. Αφού δε θα έκαναν σύντομα bachelor party ας απολάμβαναν ελκυστικά κορμιά να τρίβονται πάνω τους. Άλλες βραδιές τις πέρασαν βλέποντας ταινίες στο σπίτι με άπειρα κιλά πατατάκια, γαριδάκια, πίτσες, σοκολάτες, μπύρες και παγωτά. Ένιωθαν ότι ξαναζούν τα φοιτητικά τους χρόνια. Μετά από μερικές μέρες ο Δημήτρης τηλεφώνησε στην Έλσα και πρότεινε να τα ξαναβρούν, αφού αποφάσισε ότι τελικά θέλει τη δέσμευση. Στη Νικολέτα δεν τηλεφώνησε ποτέ ο πρώην, ίσως επειδή ανέβασε στο facebook τη φωτογραφία με το go go boy!

ΧΑΡΑ ΖΗΚΑ

Δείτε περισσότερες… δικές σας ιστορίες εδώ