Η δύναμη της «αδυναμίας»!

0
Αν θέλετε  να σαγηνεύσετε μια γυναίκα θα πρέπει να αγγίξετε το υποσυνείδητό της, τις καταπιεσμένες επιθυμίες της που κραυγάζουν για απελευθέρωση. Άντρες και γυναίκες έλκονται από το απαγορευμένο και το επικίνδυνο, από αυτό το είδος της αισθησιακής απόλαυσης όπου υπάρχει μόνο η στιγμή, ενώ το παρελθόν και το μέλλον χάνουν τη σημασία τους.
Αφεθείτε λοιπόν στη στιγμή και δείξτε ότι είστε ανήμποροι να συγκρατηθείτε, ότι υπάρχετε μόνο για εκείνη. Πρόκειται για μια «αδυναμία» που απολαμβάνει η γυναίκα και ικανοποιεί το εγώ της.
Για παράδειγμα ο κόμης Ρότσεστερ (Αγγλία, 17ος αι) απήγαγε την Ελίζαμπεθ Μάλετ, μια από τις πιο περιζήτητες κυρίες της αυλής. Τιμωρήθηκε γι’ αυτή την πράξη αλλά αργότερα η Ελίζαμπεθ τον επέλεξε για σύζυγό της, παρόλο που τη φλέρταραν όλοι οι πλούσιοι εργένηδες της χώρας.
 Επιδεικνύοντας τον τεράστιο πόθο του, έστω και με θρασύτητα, άγγιξε την καρδιά της και ξεχώρισε από το πλήθος των ενδιαφερομένων.

Δείτε και άλλα άρθρα για σχέσεις εδώ

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Έρωτας, Χημεία & Sex»-Εκδόσεις Ιανός.  Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com