Η αβάσταχτη ανυπαρξία του…sex!

0

Έχουμε αναλάβει τόσες ευθύνες, έχουμε βάλει τόσους στόχους κι αυτό που καταφέραμε είναι να φτιάξουμε μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις και ασφυκτικές πιέσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για σεξ, που είναι η μέγιστη απόλαυση.

Όλα τα ζευγάρια περνάνε περιόδους που πέφτουν στο κρεβάτι με τα μάτια να κλείνουν αμέσως από την κούραση και η σεξουαλική ζωή να απουσιάζει από την κρεβατοκάμαρα. Ωστόσο το σεξ αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του ζευγαριού οπότε το ζευγάρι θα πρέπει να επιδιώκει ακόμη και το κουρασμένο σεξ παρά το ανύπαρκτο σεξ!

Ακόμη κι αν στην αρχή νιώθεις λίγη αδιαφορία ή καταναγκασμό με τα πρώτα χάδια η κατάσταση θα αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα απολαυστική και δε θα σκέφτεσαι τον ύπνο. Αν το πρόγραμμά σας είναι τόσο φορτωμένο πια, οργανώστε ένα ραντεβού για να επιδοθείτε και στα σεξουαλικά σας καθήκοντα.

Κατά την άποψή μου βέβαια η έλλειψη χρόνου για σεξ και η κούραση είναι μια δικαιολογία. Συνήθως είναι η δυσαρέσκεια που δημιουργείται από τον έναν προς τον άλλο και συνήθως από την πλευρά της γυναίκας που νιώθει ότι ο άντρας δεν αναγνωρίζει τις ανάγκες της, δεν εκτιμά όσα κάνει ή δεν την προσέχει αρκετά.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com