Οι ατυχίες του Μιχάλη με τις γυναίκες

0

Όταν ακούω τις ιστορίες του Μιχάλη για τις γυναίκες που γνωρίζει, κλονίζομαι. Δεν πιστεύω στην τύχη σαν μια δύναμη που υπάρχει έξω από μας. Θεωρώ ότι ο καθένας από μας φτιάχνει την τύχη του ανάλογα με τη στάση που κρατάει στη ζωή. Ωστόσο είναι και κάποιες περιπτώσεις που μου ανατρέπουν τις σκέψεις αυτές.

Ο Μιχάλης θέλει πολύ να κάνει μια σοβαρή σχέση αλλά υποστηρίζει ότι δεν τον ευνοούν οι συνθήκες. Για παράδειγμα, μια κοπέλα που ήθελε πολύ, κρατούσε καθημερινά ημερολόγιο. Μια μέρα που έμεινε σπίτι της κι εκείνη πήγε για ψώνια, το βρήκε τυχαία και το ξεφύλλισε. Διάβασε τι σκεφτόταν για εκείνον, τα σχόλια που έκανε για τα «προσόντα» του και για τις φαντασιώσεις της με άλλους. Όταν επέστρεψε από τα ψώνια τη χαστούκισε και εξαφανίστηκε από τη ζωή της.

Μια άλλη τη συνάντησε στα μπουζούκια, ήταν από τις πιο ωραίες γυναίκες που είχε γνωρίσει. Όταν βρέθηκε σπίτι της, εκείνη έβγαλε τα τακούνια, το ψεύτικο στήθος, την τρέσα από τα μαλλιά και το λαστέξ. Μετά το σεξ που έφυγε και το μακιγιάζ και έμεινε χωρίς φρύδια, γιατί πάντα τα έβαφε, έφυγε δια παντός και ο Μιχάλης.

Κάποια άλλη ήταν υπερβολικά προοδευτική, του είπε ότι πήγε με δύο άντρες ταυτόχρονα και ότι θα ήθελε να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα. Μια άλλη ήταν φοιτήτρια και του είπε ότι δεν πρέπει να της τηλεφωνήσει καθόλου για κάποιες ώρες το βράδυ γιατί θα βγει με τον καθηγητή της για να της βάλει καλό βαθμό στην εργασία.

Με μια άλλη κοπέλα που ήταν μαζί της τρεις μήνες, διαπίστωσε ότι εκείνη έκανε έκτρωση χωρίς να του το πει. Θύμωσε πολύ και της ζήτησε να χωρίσουν, δεν μπορούσε να την εμπιστευτεί σε τίποτα πλέον. Η Ηρώ εκτός του ότι είχε μια εμμονή με την «πίσω πόρτα» του Μιχάλη έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Η τελευταία του σύντομη σχέση ήταν με μια όμορφη γυναίκα, η οποία ένα βράδυ που ήπιε πολύ του εκμυστηρεύτηκε ότι τα προηγούμενα χρόνια πήγαινε με άντρες που ήταν είκοσι και τριάντα χρόνια μεγαλύτεροί της έναντι αμοιβής, γιατί είχε φοβερά οικονομικά προβλήματα.
Τελικά, ίσως κάποιοι άνθρωποι έλκουν οι ίδιοι τις άσχημες καταστάσεις στη ζωή τους, δεν μπορεί να τυχαίνουν όλα σ’ αυτούς!

ΧΑΡΑ ΖΗΚΑ

Δείτε περισσότερες… δικές σας ιστορίες εδώ