Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21 ως 27-12-2015)

0

Προβλέψεις από 21/12 έως 27/12

Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα με ευχάριστα συναισθήματα. Την Τρίτη 22/12 έχουμε χειμερινό ηλιοστάσιο και ο ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερο. Η ζωή απαιτεί υπευθυνότητα και λογική στα συναισθήματά μας. Επικρατεί η λογική, η ανθρωπιά, η αγάπη. Θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στα οικονομικά και τα ερωτικά, όμως δεν πάνε τόσο καλά. Απαιτείτε προσοχή.

Η πανσέληνος των Χριστουγέννων στον Καρκίνο σε καλή όψη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει θετικά αλλά υπάρχει μια περίεργη αίσθηση.

Στις 26/12 η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία, φέρνει απρόσμενες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Οι τάσεις φυγής δεν βοηθούν.

Στις 24/12 εξάγωνο Αφροδίτη- Δία δίνει όμορφα και γλυκά συναισθήματα και μας κάνει δοτικούς (ιδίως τους Λέοντες).

Κριός: Ο Ουρανός γίνεται ορθόδρομος στο ζώδιό σας. Ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, η απόδραση δεν ωφελεί. Η διορατικότητα θα σα βγάλει από τα έξοδα. Έξυπνο μυαλό έχετε, αναλύστε τί τρέχει.

Ταύρος: Οι διαμάχες που έχετε με τον σύντροφό σας θα εξομαλυνθούν με ήρεμο διάλογο. Μην παραπονιέστε για ερωτικές δυσκολίες, όλοι έχουμε λίγο- πολύ.

Δίδυμοι: Ο ανταγωνισμός στη δουλειά σας, σας κάνει οξύθυμους. Βρείτε συνεργάτες που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους, αλλιώς θα έχετε πρόβλημα.

Καρκίνος: Προσέξτε μια νέα γνωριμία, χρησιμοποιείστε την λογική σας στα ερωτικά θέματα. Φαντάζεστε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο σύντροφός σας είναι ειλικρινής.

Λέων: Μην πέφτετε θύματα του ρομαντισμού ή της ανάγκης σας να έχετε μια όμορφη σχέση. Έχετε σοβαρές προοπτικές να βρείτε μια σταθερή ειλικρινή και σίγουρη σχέση που να μην σας καταπιέζει.

Παρθένος: Νιώθετε ικανοποιημένοι από τις σχέσεις γενικότερα. Προσοχή στην υγεία σας, μην αμελείτε μικρές ενοχλήσεις. Λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν την γνώμη αυτών που πραγματικά σας αγαπούν.

Ζυγός:. Προσπαθήστε να μην απογοητεύετε το περιβάλλον σας, στενό και ευρύτερο. Ο λόγος πρέπει να είναι συμβόλαιο.

Σκορπιός: Επηρεάζεστε πολύ από τα προβλήματα των άλλων. Πρέπει να δράσετε οργανωμένα για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αφήνετε την ζήλεια να σας δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας.

Τοξότης: Τα βιαστικά λόγια και οι βιαστικές κινήσεις φέρνουν μπερδέματα. Άλλος δίνει την αγάπη, άλλος το πάθος κι άλλος την στοργή. Χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία, ο Κρόνος σάς φόρτωσε με ευθύνες και προβλήματα.

Αιγόκερος: Οι ευκαιρίες που ζητούσατε είναι μπροστά σας, μην είστε υπερβολικοί. Θέλετε κάποια πράγματα αλλά χρειάζεται φοβερή υπομονή και πίστωση χρόνου για να τα πετύχετε.

Υδροχόος: προσέξτε υπάρχουν όνειρα που γκρεμίζονται και αισθήματα που διαψεύδονται. Προσέξτε την ψυχική και σωματική σας υγεία. πρέπει να βάλετε πρόγραμμα και να το τηρήσετε.

Ιχθείς: Ο σύντροφός σας είναι ειλικρινής και προσπαθεί να σας βοηθήσει με ψυχραιμία να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, αν επιμείνετε, στο τέλος κάποια πράγματα θα έρθουν βολικά.

Ερευνήτρια Αστρολογίας Αριθμολογίας
Πασπαλά Πασχαλία