Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14 ως 20-12-2015)

0

Προβλέψεις από 14/12  έως 20/12/15

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη που έγινε την Παρασκευή 11/12 δημιουργούνται νέα δεδομένα. Προσοχή σε εντάσεις και μικροατυχήματα, αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια. Κουραστική και κάπως απογοητευτική εβδομάδα. Επικοινωνία και συναλλαγές βρίσκονται στο προσκήνιο, η σύνοδος Ερμή- Πλούτωνα στον Αιγόκερο το Σάββατο, δυσκολεύει την επικοινωνία, μας κάνει ανυπόμονους και χάνουμε την ψυχραιμία μας. Ίσως ανακαλύψουμε μυστικά που θα μας στενοχωρήσουν.

Από την Κυριακή 13/12 η όψη Ερμή- Ουρανού που γίνεται την Δευτέρα, ίσως φέρει στην επιφάνεια εκπλήξεις και αποκαλύψεις που μπορεί να σοκάρουν. Στις 17/12 εξάγωνο Αφροδίτη- Πλούτωνα δίνει βάθος στις σχέσεις και πρόοδο σε οικονομικά.

Κριοί: Προσοχή στις επιλογές σας, υπάρχουν επιπτώσεις και στον εσωτερικό και στον εξωτερικό κόσμο.

Ταύροι: Αν υπάρχουν νέα σχέδια στην εργασία ακούστε τα, ακόμη κι αν διαφωνείτε.

Δίδυμοι: Ανακαλύψτε την αξία της αγάπης, της συντροφικότητας, της επικοινωνίας. Πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε.

Καρκίνοι: Καλά είναι τα πειράματα, αλλά στο τέλος θα υπάρξουν συνέπειες. Έρχονται αλλαγές που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής.

Λέων: Μην είστε τόσο σκληροί και εκδικητικοί απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάτε, όσο κι αν σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν.

Παρθένος: Σταματήστε να κάνετε συνεχώς κριτική στον σύντροφό σας. Νοιάζεται για σας, όπως κι εσείς για κείνον. Μην τα χαλάτε όλα.

Ζυγός: Προηγούμενες προσπάθειες αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία.

Σκορπιός: Με την Αφροδίτη στο Ζώδιό σας, πάθος και μυστικότητα είναι μαζί με την ζήλεια  κυρίαρχα συναισθήματα.

Τοξότης: Έχετε πολλές ευθύνες και πρέπει να τα προλάβετε όλα. Έχετε ανάγκη ξεκούρασης Ο μήνας των γενεθλίων σας έχει πολλές απαιτήσεις. Μη φορτώνετε το πρόγραμμά σας.

Αιγόκερος: Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε νέα πεδία δράσης. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας ετοιμαστείτε για νέα φιλόδοξα σχέδια. Ζείτε έντονα και κουράζεστε εύκολα, χαρείτε την οικογένειά σας.

Υδροχόος: Μη σκέφτεστε τόσο πολύ τί θα πει ο κόσμος, αυτό σας κάνει κακό και φρενάρει τα σχέδιά σας.

Ιχθείς: Προσοχή στα οικονομικά σας, αν έχετε εκκρεμότητες με το δημόσιο τακτοποιείστε τα το ταχύτερο. Μην παραμελείτε την υγεία σας.

Ερευνήτρια Αστρολογίας Αριθμολογίας
Πασπαλά Πασχαλία