Οι αστρολογικές προβλέψεις από 28-12 ως 31-12-2015

0

Προβλέψεις από 28/12 έως 31/12

Ο Ηλιος βρίσκεται στον Αιγόκερο, έτοιμος να εμπλακεί στο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις, με προοπτική. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, φέρνει αισιοδοξία και  στον έρωτα και στο χρήμα.  Ευκαιρία να γίνει ένας απολογισμός της χρονιάς που σε λίγο θα είναι παρελθόν, να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, να ζητήσουμε συγνώμη και να βάλουμε νέους στόχους για το Νέο Χρόνο.

28/12 Δευτέρα. Πάρτε πρωτοβουλίες για να πετύχετε τους σκοπούς σας και τους στόχους σας. οι καθυστερήσεις δεν ωφελούν. Οι συναντήσεις και συζητήσεις θα έχουν αποτέλεσμα.

29/12 Τρίτη. Αντιφατική μέρα. Από την μια δίνει ρομαντισμό κι από την άλλη φέρνει αντιπαραθέσεις. Έντονα συναισθήματα κυριαρχούν, προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση που γίνεται αλαζονεία.

30/12 Τετάρτη. Ίσως κάπως μελαγχολική μέρα, τα νεύρα είναι ευαίσθητα και μπορεί να ειπωθούν λόγια που πληγώνουν. Ίσως υπάρξουν ρήξεις σε σχέσεις και παιδιά. Ακατάλληλη μέρα για συζητήσεις.

31/12 Πέμπτη. Προσπαθήστε να υποδεχτείτε το ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ με αισιοδοξία και θετικές σκέψεις. Σίγουρα υπόσχεται πολλά. Νέες ιδέες και σχέδια ευνοούνται από τις 2/1/2016.

 

Με την Ανατολή της ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ να διεισδύσουμε στα βάθη της ψυχής μας και να ευχαριστήσουμε το ΘΕΟ για τα «ΔΩΡΑ» του, κι όχι να μεμψιμοιρούμε για ότι μας λείπει.
Να σκεφτούμε ότι συχνά παραβλέπουμε τα ωραιότερα πράγματα της ζωής, που είναι τόσο απλά, όπως η μυρωδιά των λουλουδιών, η αύρα της θάλασσας, η ανατολή και η δύση, η μυρωδιά της βροχής, επειδή τα αποκτήσαμε τόσο εύκολα ή τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά δεν τα εκτιμούμε.
Να σκεφτούμε ότι η σωματική μας υγεία είναι το μεγαλύτερο αγαθό.
Να σκεφτούμε ότι με πίστη και σκληρή δουλειά και αυτοπεποίθηση πετυχαίνουμε.
Να σκεφτούμε ότι η νοητική στάση να συγχωρούμε κι έμπρακτα να αγαπάμε, φέρνει υγεία, ευτυχία κι επιτυχία.
Να σκεφτούμε ότι καμιά πράξη καλοσύνης, όσο μικρή και να’ ναι, δεν χάνεται ποτέ.
ΣΚΕΨΟΥ ότι: Είσαι αυτό που είσαι, λόγω αυτού που πιστεύεις.
ΓΙΝΕ ΕΣΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ερευνήτρια Αστρολογίας Αριθμολογίας
Πασπαλά Πασχαλία