Οι άνδρες της Κλέλιας

0

Η Κλέλια έχει μια ολόκληρη φιλοσοφία για τους άντρες και τη ζωή γενικότερα. Της αρέσει η πολυτέλεια αλλά δεν είχε καταφέρει ποτέ να κάνει σχέση με κάποιον πλούσιο για να της φύγει το απωθημένο. Αν και ο μισθός της είναι πενιχρός, καταφέρνει να έχει πάντα άψογο μαλλί γιατί πηγαίνει σε σχολές κομμωτικής, οπότε την περιποιούνται χωρίς να πληρώνει τίποτα. Για μασάζ πηγαίνει σε σχολές φυσιοθεραπείας και αισθητικής, οπότε αφήνεται στα χέρια των ασκούμενων, πάλι χωρίς να πληρώνει κάτι. Πάει σε καταστήματα με παλιά επώνυμα ρούχα και τσάντες ή ίσως λίγο προβληματικά, τα διορθώνει και φαίνεται σαν να τη ντύνει στυλίστας! Κυκλοφορεί στο δρόμο και τραβάει σχεδόν όλα τα αντρικά βλέμματα και μόνο από το βασιλικό στυλ που αποπνέει.

Τους άντρες τους έχει χωρίσει σε κατηγορίες. Είναι οι άσχημοι αλλά πολύ καλοί, βρίσκει μαζί τους γαλήνη και ηρεμία. Ειδικά αν φάει κανένα στραπάτσο από όμορφο, θα αναζητήσει την αγκαλιά του άσχημου για να επιδιορθώσει τη φθαρμένη της αυτοπεποίθηση. Έχει δύο άσχημους, οι οποίοι θα είναι δίπλα της ό,τι ώρα και να τους τηλεφωνήσει. Τη μια καλεί τον έναν, την άλλη τον άλλον, ανάλογα με τις ανάγκες της. Δε θέλει να πολυβγαίνει μαζί τους, μόνο αν είναι να την πάνε σε κανένα ακριβό εστιατόριο για φαγητό. Πιστεύει ότι όλοι οι άντρες είναι σκάρτοι, γι’ αυτό προτιμά να βγαίνει με ωραίους, να τους επιδεικνύει στις φίλες της και να χαίρεται να τους κυκλοφορεί στα κλαμπ.

Βέβαια τους περισσότερους ωραίους που γνωρίζει εύχεται να μην ανοίγουν συχνά το στόμα τους, γιατί η αλήθεια είναι ότι όλοι είμαστε επιεικείς με τη γυναικεία χαζομάρα αλλά αυστηρότατοι με την αντρική. Οι θηλυκές «γλάστρες» μπορεί να είναι χαριτωμένες, οι αρσενικές όμως είναι άμεσα ξενερωτικές.  Με όσους πλούσιους κατάφερε να μπλέξει ήταν αμετανόητοι εργένηδες, η Κλέλια τους θεωρούσε τρόπαιο που θα έπρεπε να κρατήσει μόνο στα χέρια της. Αλλά μετά από λίγο καιρό αντιλαμβανόταν ότι αυτό το τρόπαιο το κρατούσε και το Μαράκι και το Κατερινάκι και το Βικάκι που ο εργένης τα θεωρούσε αναπόσπαστα αξεσουάρ της καθημερινότητάς του.

Για κάποιο διάστημα έμπαινε στο παιχνίδι διεκδίκησης του τρόπαιου αλλά ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός, τα παρατούσε γρήγορα για να μην πληγεί η αυτοπεποίθησή της.

Ακόμη ψάχνει τον τέλειο σύντροφο!

 

ΧΑΡΑ ΖΗΚΑ

Δείτε περισσότερες… δικές σας ιστορίες εδώ