Γίνε ο ταχυδακτυλουργός της ζωής σου!

0

Γιατί ορισμένοι βρίσκουν τον τέλειο σύντροφο ενώ άλλοι περνούν από τη μια αποτυχημένη σχέση στην άλλη; Σίγουρα θα απαντήσεις ότι επιδρά και ο παράγοντας τύχη. Συμφωνώ αλλά οι άνθρωποι δε γεννιούνται τυχεροί ή άτυχοι. Όλοι μας, χωρίς να το συνειδητοποιούμε δημιουργούμε την τύχη μας ανάλογα με τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά μας. Πάντα οι άνθρωποι αναγνώριζαν τη σημασία της τύχης αλλά υπέθεταν ότι πρόκειται για μια μυστηριώδη δύναμη, που μόνο τα μάγια και τα ξόρκια μπορούσαν να την επηρεάσουν. Προσπάθησαν να αυξήσουν την τύχη φορώντας φυλαχτά, χτυπώντας ξύλο και αποφεύγοντας τον αριθμό δεκατρία. Βέβαια καμία από τις τεχνικές αυτές δεν έχει αποτέλεσμα διότι βασίζονται σε λάθος κατανόηση του τι σημαίνει τύχη.

Η τύχη εξαρτάται από την προσωπικότητά σου. Εντοπίζεις και αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται; Ακούς τη διαίσθησή σου; Αντιμετωπίζεις με ευελιξία τα εμπόδια που παρουσιάζονται; Αν, ναι μπορείς να μετατρέψεις την κακή τύχη σε καλή.

Σκέψου τον ταχυδακτυλουργό, που κάνει τα αδύνατα να φαίνονται δυνατά. Αντικείμενα εξαφανίζονται, περιστέρια εμφανίζονται μέσα από μαντήλια και άνθρωποι αιωρούνται περιφρονώντας τους νόμους της βαρύτητας! Όταν τα βλέπεις αυτά, για μερικά λεπτά ο κόσμος μεταμορφώνεται, γίνεται ένα διαφορετικό μέρος. Θαυμάζεις αυτά τα επιδέξια χέρια που καταφέρνουν το ακατόρθωτο. Εσύ όμως έχεις μεγαλύτερη ικανότητα: μπορείς να μεταμορφώσεις τη ζωή σου! Να εξαφανίσεις το άσχημο παρελθόν, να εμφανίσεις ένα πολύ όμορφο παρόν και να προχωρήσεις μπροστά, σε πιο ικανοποιητικό μέλλον.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com