Γίνε καλύτερη στο κρεβάτι!

0

Σύμφωνα με μια έρευνα ένας στους τρεις άντρες εύχονται η σύντροφός τους να ήταν καλύτερη στο κρεβάτι. Για να μην είναι ανάμεσά τους και ο καλός σου κάνε μερικά μικρά αλλά αποτελεσματικά βηματάκια προς την απόλυτη ηδονή:

1) Όταν θα είσαι έξω για ψώνια τηλεφώνησέ του και πες του να βρεθείτε για έναν καφέ. Εκεί του ανακοινώνεις ότι δε φοράς εσώρουχα, πολύ σύντομα θα βρεθείτε σπίτι του.

2) Μετά από μια βραδιά παθιασμένου σεξ στείλε ένα sms όπου θα εκφράζεις με ενθουσιασμό πόσο ωραία πέρασες και πόσο ανυπομονείς να τον ξαναδείς.

3) μια Παρασκευή δώστου να καταλάβει ότι θα μείνετε όλη μέρα και όλη νύχτα στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

4) Πες του ότι τον είδες στο όνειρό σου. Θα χαρεί γιατί θα καταλάβει ότι μπήκε στις σκέψεις σου, στο μικρόκοσμό σου, ότι κατέλαβε το υποσυνείδητό σου. Ακόμη κι αν τον είδες να ροχαλίζει σε μια παραλία, εσύ περιέγραψε μια άκρως ακατάλληλη σκηνή με ζουμερές λεπτομέρειες. Απόλαυσε την ηδονή που θα ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του καθώς του μιλάς.

5) Πάρτου το τηλεκοντρόλ από τα χέρια και πες του ότι σύμφωνα με επιστημονική έρευνα αυτοί που βλέπουν τηλεόραση για αρκετό χρόνο είναι δυστυχισμένοι. Εσείς επιλέγετε να ζείτε με χαρά οπότε πάτε μια βόλτα, κανονίστε έξοδο με φίλους ή σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com