Γιατί οι γυναίκες δεν οδηγούν καλά

0

Τα δύο φύλα διαφέρουν σημαντικά, ακόμη και στον εγκέφαλό τους. Έχουν βρεθεί σημαντικές διαφοροποιήσεις σε κάποιες περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τον τρόπο που σκέφτονται, που βιώνουν τα συναισθήματα, τη μαθηματική λογική, την αντίληψη του χώρου ακόμη και του ήχου.

Οι άντρες υπερέχουν στις χωρικές ικανότητες γιατί εξελίχθηκαν ως κυνηγοί, έχουν πολύ καλά αναπτυγμένη την περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με τις ικανότητες αυτές. Η γυναίκα το μόνο θήραμα που κυνηγούσε ήταν ο άντρας οπότε δε χρειάστηκε να αναπτύξει ούτε τη χωρική ικανότητα ούτε τον προσανατολισμό. Γι’ αυτό δεν οδηγούμε καλά!!! 

gynaika1 gynaika2 gynaika3 gynaika4

Περισσότερα Sexy Tips θα βρεις ΕΔΩ
meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com