Φορτίσου με…σεξουαλική ενέργεια!

0

Κάθε ανθρώπινο μυαλό είναι σαν ένας μικρός κινηματογράφος με ατέλειωτες πορνογραφικές σκηνές που παίζονται ξανά και ξανά από τον νου. Μπορεί να είναι λεσβιακές περιπτύξεις, όργια με τους γείτονες, σεξ με μια ολόκληρη ομάδα ποδοσφαίρου, ερεθιστικές στιγμές με τη διευθύντρια ή οτιδήποτε ακραίο. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι κάτι από όλα αυτά θα πραγματοποιηθεί. Όμως κάθε τέτοια σκέψη αποτελεί σεξουαλική φαντασίωση που κρατά τον νου εστιασμένο στο σεξ και στην αναζήτηση της λαγνείας. Αυτά τα νοητικά ερεθίσματα σε απομακρύνουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και σε «φορτίζουν» με σεξουαλική ενέργεια, σε κάνουν να «πάλλεσαι» στις δονήσεις του έρωτα και τελικά να ζεις μοναδικές στιγμές έκστασης.

Μην απομακρύνεις τις «βρόμικες» σκέψεις, φέρε στη μνήμη σου εκείνη τη φορά που έζησες έντονες στιγμές πάθους και αναβίωσέ τες ξανά στο μυαλό σου. Έτσι είναι βέβαιο ότι θα έχεις καλύτερο σεξ. Αντίθετα, άτομα που για κάποιο λόγο επιλέγουν να απέχουν από τη σεξουαλική διαδικασία, σταματούν να κάνουν σεξουαλικές σκέψεις. Αλλά όταν αποκλείεις τις «πονηρές» σκέψεις, στην ουσία συρρικνώνεις τον σεξουαλικό τομέα σου.
Τα γεγονότα που συμβαίνουν στον μικρόκοσμό σου δε θα πάψουν να σε απασχολούν και να σε αγχώνουν. Μια απόδραση από αυτά επιτυγχάνεις χρησιμοποιώντας τις σεξουαλικές σου σκέψεις!

Χαρά Ζήκα

Δείτε και άλλα άρθρα για σχέσεις εδώ

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Έρωτας, Χημεία & Sex»-Εκδόσεις Ιανός.  Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com