Έρευνα: Κι’όμως οι άντρες ερωτεύονται πιο γρήγορα από τις γυναίκες!

0

Δύσκολο να το κατανοήσεις..ακόμη πιο δύσκολο να το πιστέψεις αλλά ναι..είναι αλήθεια ! ! Οι άντρες ερωτεύονται πολύ πιο γρήγορα από τις γυναίκες και όχι μόνο…λένε και «σ’αγαπώ» πιο γρήγορα!

Εννοείται τα αποτελέσματα προκύπτουν έπειτα από έρευνα και σύμφωνα με την ψυχολόγο του Πανεπιστημίου  Pennsylvania State,  Marissa Harisson οι γυναίκες είναι πολύ πιο προσεκτικές και συγκρατημένες σε αντίθεση με τους άντρες στα θέματα του έρωτα.

Η ψυχολόγος ρώτησε λοιπόν 172 φοιτητές εάν έχουν ερωτευθεί ποτέ και όταν απαντούσαν «ναι», η επόμενη ερώτηση ήταν «Πόσο καιρό σου πήρε να πεις «σ’αγαπώ»; Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άντρες μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες εξέφραζαν τα συναισθήματά τους ενώ οι γυναίκες το έκαναν συνήθως μετά από μήνες.

Μετά από τόσα και τόσα χρόνια που προσπαθούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους για να δείξουν οι πιο κακοί του σχολείου, οι πιο άντρες του σπιτιού ( στη μαμάκα τους ή στη μικρή τους αδερφή) οι πιο σκληροί από τους φίλους τους, όταν επιτέλους βρουν έναν άνθρωπο που θα τους κάνει έστω και λίγο να ξεδιπλωθούν γίνονται..αγαπούληδες!

Οι άντρες δεν ξεχωρίζουν τη διαφορά συνήθως ανάμεσα στον ενθουσιασμό, τον έρωτα και την αγάπη οπότε τους είναι πολύ εύκολο να εκδηλώσουν γρήγορα τα αισθήματά τους όντας παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό!

Εμείς οι γυναίκες ακόμα και με τις φίλες μας έχουμε πιο συναισθηματικές, βαθιές και έντονες σχέσεις όποτε μας είναι πιο εύκολο να το διαχειριστούμε και με τους άντρες. Οι άντρες από την άλλη ουδόλως εκφραστικοί είναι με τους φίλους τους. Όταν όμως το νοιώσουν αυτό με γυναίκα δύσκολα θα την αφήσουν να φύγει.

Τέλος για να πεισθείς έτι μία φορά, σύμφωνα με έρευνες και στατιστικές, οι άντρες αντιλαμβάνονται ότι έχουν ερωτευτεί με μία γυναίκα μετά το 3ο τους ραντεβού. Οι γυναίκες, μετά το 14ο ραντεβού!

Eπιμέλεια: Σμαράγδα Στεγιαννίδου

Περισσότερα άρθρα για τις σχέσεις διαβάστε ΕΔΩ