Εκδρομή στη Ρουμανία

0
Ο ΟΛΚΟΣ οργανώνει εκδρομή στη Ρουμανία!

Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε τις ομορφιές μιας ξένης χώρας.

Πρόγραμμα εκδρομής.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 00:00 Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017. Περνάμε τα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Το βράδυ προαιρετική νυχτερινή διασκέδαση σε ρουμάνικες μπυραρίες με υπέροχο φαγητό.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017. Περιήγηση στο Βουκουρέστι. Θα επισκεφτούμε το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Θα δούμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο, την ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το μουσείο του Πυροσβέστη και την Στρατιωτική Ακαδημία. Χρόνος ελεύθερος για αγορές στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017. Αναχώρηση για την πόλη Μπρασόβ, με ενδιάμεση στάση στην πόλη Σινάια, επίσκεψη στο κάστρο Πέλες το Μοναστήρι και το κάστρο Πελισόρ. Αυτά τα τρία είναι συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. Η διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Μπρασόβ.

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για τον Πύργο Μπραν, γνωστό ως Πύργο του Δράκουλα, ο οποίος χτίστηκε το 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Το μεσημέρι επιστροφή στο Βουκουρέστι. Τρεις ώρες χαλαρή ξεκούραση για καφέ και 18:00 αναχώρηση για Θεσσαλονίκη όπου φτάνουμε στις 4:00, ξημερώματα Τρίτης 3/10/17.

Το κόστος για αυτό το υπέροχο ταξίδι, ανέρχεται στο ποσό των 180 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο, διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με πρωινό, και ξεναγό για τα αξιοθέατα που θα επισκεφτούμε.

Η προκαταβολή για το κλείσιμο της θέσης είναι 50 ευρώ. Όσοι επιθυμείτε να έρθετε, φροντίστε να κινηθείτε γρήγορα γιατί το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε πολύ το αργότερο μέχρι 25 Αυγούστου να έχουν δοθεί οι προκαταβολές.