Δράσε θετικά!

0

 

Στα παραμύθια όλα γίνονται εύκολα, η ταπεινή Σταχτοπούτα είχε μια καλή νεράιδα που μεταμόρφωσε την κολοκύθα σε άμαξα και έτσι κατάφερε να συναντήσει τον πρίγκιπα. Εκείνος γοητευμένος από την ομορφιά της έκανε άνω κάτω τον κόσμο να τη βρει και να την παντρευτεί. Ωραία θα ήταν να είχε ο καθένας από μας μια καλή νεράιδα με ένα μαγικό ραβδί που χτυπώντας το θα πραγματοποιούνταν οι επιθυμίες μας και θα τακτοποιούνταν όλα!

Στη ζωή όμως όλα γίνονται δύσκολα. Έχεις μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις να διηγείσαι, χάνεις το χρόνο σου συναντώντας ακατάλληλα άτομα, αναλώνεις την ενέργειά σου με άτομα που τελικά σε πληγώνουν, δυσκολεύεσαι να βρεις τον ιδανικό σύντροφο και απογοητεύεσαι. Όμως το μόνο που χρειάζεται είναι να σκέφτεσαι και να ενεργείς με θετικό τρόπο. Ξεκίνα κάθε πρωί με χαρά ώστε να είναι έτσι και η υπόλοιπη μέρα σου. Πάρε ένα καλό πρωινό που θα σου δώσει ενέργεια, κάνε τις υποχρεώσεις σου και αυτά που σε ευχαριστούν με ενθουσιασμό. Μην ξεχνάς να επιβραβεύεις συχνά τον εαυτό σου για ό,τι πετυχαίνει και να του φέρεσαι με καλοσύνη. Χαλάρωσε, πήγαινε μια βόλτα στην παραλία, άκου την αγαπημένη σου μουσική, βυθίσου στην μπανιέρα με αιθέρια έλαια, πήγαινε γυμναστήριο και συνάντησε καλούς φίλους. Έτσι η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και πολλοί θα είναι αυτοί που θα σε διεκδικούν!

 

Περισσότερα Sexy Tips θα βρεις ΕΔΩ
meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com