Δωρεάν εκμάθηση γερμανικών από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

0

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από την  Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, ξεκινάει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα εκμάθησης γερμανικής γλώσσας, που απευθύνεται σε άνεργους νέους και σε φοιτητές, δημότες και κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι επιθυμούν να αναζητήσουν θέσεις εργασίας ή να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία.

Το πρόγραμμα, στοιχειώδους επιπέδου – Αρχαρίων (Α1), υλοποιεί χωρίς οικονομική επιβάρυνση  ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους  καθηγητές γερμανικών, Γιώργο Κωστόπουλο, Peter Lupini, και Γιάννη Μπιλιώνη, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά, από τις 10 Οκτωβρίου 2016, με συνολική διάρκεια 100 ωρών.

Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα των 25 ατόμων το καθένα, εκ των οποίων το πρώτο θα λειτουργεί στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Εγνατίας 132) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και το δεύτερο στο 14ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης (Γ. Παπανδρέου – Θ. Σοφούλη 16)  κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 18.00 έως τις 20.00.

Οι αιτήσεις συμμετοχής οι οποίες θα βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, μπορούν να κατατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: ΑΙΤΗΣΕΙΣ από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 09.00.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Δωρεάν εκμάθηση γερμανικών-Δήμος Θεσσαλονίκης