Διαζύγια, ισοζύγια και πάει λέγοντας….

0

Δυστυχώς στις μέρες μας, το διαζύγιο είναι κάτι που μπορείς να το χαρακτηρίσεις και μόδα… με την αρνητική σημασία όμως. Οι γονείς αποφασίζουν για Χ, Y λόγους να διαλύσουν την οικογένεια που έχτισαν και κράτησαν τόσα χρόνια. Ψυχραιμία! Το έζησα και γώ και δεν ήταν εύκολο, αλλά άκου!

Πρώτα πρώτα βρες λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση. Κάποιες φορές ίσως είναι και καλύτερα, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση ήταν απαραίτητο! Από κει και πέρα πρέπει να καταλάβεις ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν, αλλά μη σε τρομάζει! Αν διαλέξεις να μείνεις με έναν από τους δύο, θα πρέπει να είσαι το ψυχολογικό στήριγμα του. Τώρα θα μου πεις εμένα ποιος θα με στηρίξει? ΕΣΥ! Και φυσικά οι πολύ δικοί σου φίλοι…

Μάθε να συζητάς με άτομα που ξέρεις ότι θα σε βοηθήσουν! Μη ντρέπεσαι. Αν τα κρατήσεις μέσα σου χειρότερα θα είναι! Έπειτα, δεν κερδίζεις και τίποτα. Εσύ καταστρέφεις εσένα και το μεταδίδεις και στο άτομο που διάλεξες να μείνεις. Να είσαι εκεί να βοηθάς. Εμένα τουλάχιστον με άλλαξε και με έκανε υπεύθυνο άτομο και καλύτερο χαρακτήρα! Δεν σου κάνω πλάκα, αλήθεια!

Μην αφήσεις το άτομο που είσαι εκεί να βοηθάς, να πέσει! Να είστε ενωμένοι, δυνατοί και όλα θα πάνε καλά! Στο λέω εγώ που το έζησα και τώρα στο διηγούμαι. Είμαι πολύ καλύτερα από πριν. Ίσως τελικά να έπρεπε να γίνει καιρό πριν! Και κάτι τελευταίο! Να συζητάς! Όλα λύνονται! Και όλα στρώνουν στο τέλος!!!

 

Γιάννης Ασλανίδης
Στέλεχος εμπορίας, διαφήμισης και προώθησης προϊόντων, Marketing