Χρήσιμες συμβουλές για πιο απολαυστικό σεξ!

0

-Σου αρέσει να απολαμβάνεις τη θέα των σωμάτων σας ενώ κάνετε σεξ με το σύντροφό σου αλλά δεν υπάρχει χώρος στην κρεβατοκάμαρά σου για ένα μεγάλο ολόσωμο καθρέφτη; Προμηθεύσου έναν κινητό καθρέφτη που θα μπορείς να τον μετακινείς σε κάθε σημείο του σπιτιού σου ώστε να παρακολουθείς κάθε ερωτική σκηνή σας.

– Παλιά πράγματα πάντα μπορούν να φανούν χρήσιμα. Με τις κάλτσες σου μπορείτε να δέσετε τα χέρια πίσω από την πλάτη, στο κρεβάτι ή στην καρέκλα και μετά να τις κόψετε χωρίς να το σκέφτεσαι. Τα παλιά εσώρουχα σκίζονται χωρίς να στενοχωρηθείς καθόλου για τα χρήματα που ξόδεψες.

-Αν νιώθεις άβολα να σου δένουν τα μάτια χρησιμοποίησε τη μάσκα ύπνου. Πάντως μη χάνεις με τίποτα την ευκαιρία να νιώσεις τη γλώσσα του να αναστατώνει τις αισθήσεις σου χωρίς να τον βλέπεις!

-Ένας δονητής είναι το απόλυτο αξεσουάρ στο δωμάτιο της γυναίκας. Αν δε θέλει ο σύντροφός σου να τον χρησιμοποιείτε μαζί, να τον χρησιμοποιείς συχνά μόνη σου γιατί έτσι θα δονείται η libido σου σε υψηλές συχνότητες κάθε μέρα! Ένα δονούμενο δαχτυλίδι πέους για τον άντρα θα φέρει έναν αξέχαστο οργασμό στη γυναίκα! Μη φοβάστε να το χρησιμοποιήσετε, δε χάνετε τίποτα από τον αντρισμό σας. Αντίθετα προσφέρετε την απόλυτη ηδονή.

-Πορνό περιοδικά και ταινίες που είναι ερεθιστικές για σας θα σας δώσουν ιδέες για περισσότερες ζαβολιές. Κοιτάζοντάς τα θα καταλάβετε καλύτερα τις προτιμήσεις του(της) συντρόφου σας που ίσως δεν τολμά να σας εκμυστηρευτεί.

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com