Χωρισμός… Άσε κάτω το μπουκάλι γιατί ξεκινάμε!

0

Ναι οκ χώρισες. Ναι οκ πληγώθηκες. Και άλλα τόσα οκ. Και λοιπόν? Σταμάτησε η ζωή? Δεν θα υπάρξει άλλος/η? Πριν βάψεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε και κάνεις ζάμπλουτη την κάβα απέναντι, άκου:

Αρχικά, μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Δεν φταις εσύ. Σε ένα χωρισμό μπορεί να φταίνε και οι δύο. Άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Σημασία δεν έχει όμως γιατί έχεις ήδη χαλαστεί και μετανιώνεις για ότι καλό έκανες. Μέγα λάθος. Κράτα τα θετικά στοιχεία και προχώρα! Και λάθος να έκανες, μάθε να ζεις μέσα από αυτό και διόρθωσε μελλοντικές καταστάσεις.

Θυμήσου ότι από τα λάθη μαθαίνουμε. Όχι από βιβλία αποκλειστικά! Βρες την εσωτερική δύναμη να συγχωρήσεις και ξέχνα τα παλιά! Άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Μη χάνεις ευκαιρίες χωρίς λόγο! Θα χτυπάς το κεφάλι σου αργότερα! Η ζωή είναι ωραία ρε για να τη σπαταλάς σε πράγματα και καταστάσεις που σε δηλητηριάζουν! Ξεκόλλα και προχώρα!

Βέβαια, μη βιαστείς να μπεις σε νέα σχέση αμέσως! Φρόντισε λίγο να ηρεμήσεις πρώτα και να ξεπεράσεις κάποια πράγματα. Δεν φταίει σε τίποτα ο κακόμοιρος ή η κακόμοιρη που θα έρθει σε σένα, να την πληρώσει! Άραξε και καθάρισε το μυαλό σου ώστε να είσαι έτοιμος για κάτι καινούργιο!!!

 

Γιάννης Ασλανίδης
Στέλεχος εμπορίας, διαφήμισης και προώθησης προϊόντων, Marketing