Χίλιες και μία…εκπλήξεις!

0

Αν θέλεις να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο η σχέση σου πρέπει να μάθεις τη σημαντικότητα της έκπληξης. Είναι ένα έξυπνο τέχνασμα με διαχρονική αξία που αποδίδει πάντα, από την εποχή της Κλεοπάτρας μέχρι σήμερα. Ο σύντροφός σου θα δηλώνει τρελαμένος μαζί σου κι εσύ θα νιώθεις μια νέα θεότητα του σεξ και της ηδονής. Μπορείς να τον ξαφνιάσεις ευχάριστα με μια καινούρια τεχνική, με μια αμφίεση, με μια συμπεριφορά, με ένα δωράκι.

Μην ακολουθείς συνέχεια το ίδιο μοτίβο, άλλες φορές δοκίμασε αστείες εκπλήξεις, άλλες φορές ρομαντικές και άλλες πρόστυχες. Ίσως χρειαστεί να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να προετοιμάσεις μια έκπληξη αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, θα έχεις χαραχτεί για πάντα στον εγκέφαλο του συντρόφου σου, θα γίνεις μια έντονη σεξουαλική μνήμη. Θα σε αναζητά ως τον άνθρωπο που τον έκανε να νιώσει επιθυμητός και σέξι. Κατέβαλες προσπάθεια για να τον αποπλανήσεις οπότε τον θεωρείς μοναδικό και πολύτιμο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να νιώσει ο άλλος αποδοχή. Έτσι θα παραδοθεί στην αγκαλιά σου άνευ όρων.

Βρες λοιπόν ωραίες και πρωτότυπες ιδέες για να τον εντυπωσιάσεις. Μπορεί να ξέρει ότι κάτι τον περιμένει αλλά δε θα ξέρει τι. Για παράδειγμα μπορείς να πάρεις τέσσερα διαφορετικά κρασιά τα οποία θα τα βάλεις σε εμφανές σημείο με ένα σημείωμα πάνω στο καθένα. Θα πίνετε ένα κρασί κάθε Σάββατο για ένα μήνα και θα κάνετε αυτά που γράφει στο φακελάκι!

Χαρά Ζήκα

Δείτε και άλλα άρθρα για σχέσεις εδώ

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Έρωτας, Χημεία & Sex»-Εκδόσεις Ιανός.  Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com