Μπες στο…δωμάτιο της απόλαυσης!

0

Πολλές φορές δε νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από τον ρόλο που πρέπει να παίξεις; Πρέπει να εμφανίζεσαι πάντα υπεύθυνος, να έχεις τον έλεγχο, να είσαι ορθολογιστής και δυνατός σε όλες τις καταστάσεις. Επιπλέον μπορεί να πλήττεις με τη σύντροφό σου.

Πάντα γίνεται αυτό όσο όμορφη κι αν είναι, αν δεν σου προσφέρει διαφορετικές απολαύσεις! Έτσι, η γυναίκα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι μεταφέρεσαι μαζί της σε ένα κόσμο καθαρής ευχαρίστησης, που δε θα είναι υπερβολικά συνεσταλμένη, που θα σου προσφέρει την ποικιλία και την περιπέτεια που αναζητάς, μάλλον αποτελεί υπέρτατη φαντασίωση για σένα.

Αν δε φροντίζει η σύντροφός σου να προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι, δείξε εσύ με τον τρόπο σου ότι το αναζητάς. Μετά σίγουρα θα προσπαθεί κι εκείνη να σου κάνει εκπλήξεις. Ξεκίνα όμως εσύ πρώτος! Ας υποθέσουμε ότι κάνετε τη βόλτα σας στο κέντρο της πόλης. Μόλις βρεις την κατάλληλη ευκαιρία, πες της ότι την ποθείς τόσο πολύ που δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να γυρίσετε σπίτι. Πάτε λοιπόν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο και δείξε της ότι το εννοείς.

Περάστε μια νύχτα πάθους μακριά από το σπίτι σας, ώστε να αλλάξετε εικόνες. Υπάρχουν ξενοδοχεία με θεματικά δωμάτια, για παράδειγμα με μαροκινή ή αφρικανική διακόσμηση, με στρόγγυλα κρεβάτια, με στρώματα νερού, με υδρομασάζ, δωμάτια σε διάφορους χρωματισμούς, με τεράστιους καθρέφτες, ακόμη και με sex toys!

Χαρά Ζήκα

Μη φεύγετε.. Δείτε και άλλα SEXY TIPS

meΗ Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Επίσης είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Ολκό www.olkosnet.gr Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο e-mail: xarazika@gmail.com