Αστυνομικό δελτίο 27/9/16

0

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης  Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα πληρώματα περιπολικών και ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω (7) άτομα, για διαρρήξεις, κλοπές και απόπειρες κλοπών. 

Ειδικότερα:

  • Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (26-09-2016),  στη Μενεμένη, 34χρονο αλλοδαπό, διότι εισήλθε παράνομα σε διαμέρισμα και αφαίρεσε από το εσωτερικό μία ηλεκτρονική συσκευή. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
  • Πλήρωμα περιπολικού, μεσημεριανές ώρες χθες (26-09-2016), συνέλαβε 42χρονη ομογενή, διότι αφαίρεσε εμπόρευμα από κατάστημα του κέντρου πόλης.
  • Μεσημεριανές ώρες χθες, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Καλαμαριάς, συνέλαβαν 47χρονο ημεδαπό, διότι διέρρηξε όχημα και αποπειράθηκε να αφαιρέσει από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.
  • Δικυκλιστές αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, στο Παλαιόκαστρο, μεσημβρινές ώρες χθες, συνέλαβαν (4) ημεδαπές γυναίκες, οι οποίες αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από υπεραγορά της περιοχής.

 

 

Σύλληψη για περιβαλλοντική ρύπανση

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετέβησαν πρωινές ώρες χθες (26-09-2016) στην Πυλαία. Συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης επιχείρησης ανταλλακτικών και μηχανικών μερών αυτοκινήτων, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο και εξωτερικά από τους χώρους της επιχείρησής του, είχε εναποθέσει (12) οχήματα τέλους κύκλου ζωής (ολόκληρα ή και τμήματα αυτών), καθώς και καθίσματα αυτοκινήτων, χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή. Επιπλέον, εντός του περιφραγμένου χώρου της επιχείρησης, υπήρχαν διάφορα ανταλλακτικά, μεταλλικά εξαρτήματα και τμήματα οχημάτων, καθώς και οχήματα τέλους κύκλου ζωής και ελαστικά, για τα οποία στερούνταν σχετικής άδειας περιβαλλοντικών όρων από την αρμόδια Αρχή, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ο τρόπος αποθήκευσής τους.

cars1 cars2