Ξεκινώντας το ταξίδι της αστρολογίας, προσπαθούμε να ανακαλύψουμε το γιατί της ζωής μας. Στην ουσία μια ματιά στον εαυτό μας, δίνει την εντύπωση πως μπορούμε να καταλάβουμε πράγματα της ψυχής μας που ήταν κρυμμένα.

Γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά και πως μπορώ να διορθώσω πράγματα στη ζωή μου;

Γιατί με έλκουν άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά και γιατί δεν μπορώ να απαγκιστρωθώ από αυτούς;

Μου συμβαίνουν από τύχη γεγονότα, τα προκαλώ ή είναι μοιραία; Υπάρχει ελεύθερη βούληση ή όλα είναι προδιαγεγραμμένα;

Ποια είναι η σχέση με τη μητέρα μου και κατά πόσο έχει επηρεάσει την πορεία μου; Έχω δυνατότητα να συγχωρέσω όσους μου έκαναν κακό;

Πώς μπορώ να γνωρίσω τις δυνατότητές μου;

Η αστρολογία είναι ένα εργαλείο που μας δίνει στοιχεία, στα οποία εξηγείται το γιατί και το πώς των φαινομένων στη ζωή μας. Κατανοώντας τον εαυτό μας και ξεκινώντας ένα ταξίδι αυτογνωσίας, μπορώ να καταλάβω γιατί μου συμβαίνουν κάποια πράγματα αλλά και να μπορώ να κατανοήσω καλύτερα και τους άλλους. Το κλειδί είναι μέσα μας, αρκεί βρούμε το κατάλληλο timing να το αναζητήσουμε.

Η αστρολογική συνεδρία βοηθά το άτομο να μπει σε ένα κόσμο εξερεύνησης του εαυτού του, να του λυθούν ερωτήματα και να δώσεις απαντήσεις στο γιατί της ζωής του.

H συνεδρία διαρκεί μία ώρα και έχει στόχο να καταλάβει κάποιος το γιατί και το πώς συμβαίνουν κάποια γεγονότα στη ζωή του. Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά του σημεία αντίστοιχα. Πώς το βλέπουν οι άλλοι. Ποιες είναι τα δυνατά σημεία του και πώς μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να πετύχει.

Η κάθε συνεδρία κοστίζει πενήντα ευρώ. Και ακολουθεί και διάρκεια και άλλων συνεδριών ανάλογα κατά πόσο κάποιος θέλει ερευνήσει τον εαυτό του.

Με επιλογή του πελάτη ακολουθούν και άλλες συνεδρίες που περιλαμβάνει κυρίως το κομμάτι ψυχολογικής αστρολογίας, δηλαδή στο πώς να μάθει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, καθώς και ποιες είναι οι δυνατότητές του.

Επίσης υπάρχει και το κομμάτι των προβλέψεων που αναφέρεται κυρίως στο πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε πράγματα. «Θέλω να ανοίξω μια καινούρια δουλειά, ή θέλω να δω πότε θα κάνω παιδί;»

Σε κάθε δεύτερη συνεδρία δώρο αστρολογικές προβλέψεις για το τι πρέπει να αποφεύγουμε και ποια είναι η κατάλληλη περίοδος για δίαιτα.

Τα σεμινάρια τα κάνει η ειδική στην αστρολογία Μελίνα, στον χώρο του Συλλόγου ΟΛΚΟΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email contact@olkosnet.gr