Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 8/2 έως τις 15/2/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (8/2 έως τις 15/2/2016)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

 

Κριός

Mια καλή εβδομάδα για σένα με αλλαγές ξεκινά. Ξεχνάς τι πέρασες, αποφορτίζεσαι και βάζεις νέα σχέδια μπροστά χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τη λογική σου.

Μέσα από φιλίες και γνωριμίες, αρχίζεις να μη νιώθεις μόνος αλλά και πως υπάρχουν δίπλα σου κάποιοι που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες με σένα.

 

Ταύρος

Προσπαθώντας να εδραιωθείς και αφού είσαι αποφασισμένος να κάνεις πράγματα, διεκδικείς με κάθε τρόπο τα θέλω σου. Η ανάγκη σου για αλλαγές, ξεπερνά τα όρια του βολέματος που ίσως είχες ως τώρα. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να τρέξεις για να τακτοποιήσεις καταστάσεις.

 

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη σε οδηγεί σε καινούρια ως τώρα πορίσματα και αυξάνει την αλτρουιστική σου διάθεση. Θα θελήσεις να μοιραστείς πράγματα και ιδέες με φίλους και γνωστούς και να βοηθήσεις ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Αν και υπάρχει αρκετή ένταση ως τώρα, γεγονός που σε έκανε λίγο επιθετικό με τους άλλους, βλέπεις πως τώρα είναι η στιγμή να συνεννοηθείς.

 

Καρκίνος

Δε φημίζεται για την ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι σε νέες καταστάσεις και δεδομένα αλλά δυστυχώς θα αναγκαστείς να το κάνεις. Ξεκινάει δυναμικά μια κατάσταση και δεν πρέπει να κάνεις πίσω. Ίσως κουράζεσαι πολύ και υγεία σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να χειριστείς καλύτερα την ενέργεια σου.

 

Λέων

Είναι μια στιγμή που κλείνεις κεφάλαια στη ζωή σου. Είτε για να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου είτε για να μπορέσεις να εστιαστείς στο αναγκαίο και όχι στα θέλω των άλλων. Η διπλωματία σου αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω και να κατακτάς εδάφη.

Είναι καλή περίοδος για ξεκίνημα μια σχέσης.

 

Παρθένος

Μην αφήνεις την κούραση να σε νικήσει. Παρόλο που τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερη τους φάση, απέφυγε εντάσεις και χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να ανταπεξέλθεις στα δύσκολα. Θα καταλάβεις πως έχεις κρυμμένες δυνατότητες που ούτε και εσύ ο  ίδιος τις γνώριζες.

 

Ζυγός

Μια περίοδος που ευνοούνται τα ταξίδια και γενικότερα οι μετακινήσεις. Θα θελήσετε να ξεπεράσετε όρια και να ανανεωθείτε ψάχνοντας το καινούριο και το διαφορετικό στη ζωή σου.

Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου περνούν μια περίοδο αναζήτησης και διεύρυνσης των οριζόντων τους.

 

Σκορπιός

Όσο είναι ο Άρης στο ζώδιο σου, θα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως τα πράγματα θα είναι ζωντανά γύρω σου. Δεν θα ξεβολευτείς και μάλιστα θα φαίνεται πως είσαι ο εαυτός σου αλλά και θα σε ξεπερνάς κατά πολύ.

Ευνοούνται τα ερωτικά, κυρίως αναθέρμανση σχέσεων.

 

Τοξότης

Προσπαθώντας να κάνεις νέα ξεκινήματα και αλλαγές, συμβαίνουν απρόοπτα και χρειάζεται να επανεξετάσεις γεγονότα και καταστάσεις.

Η προσπάθεια να αποδείξεις το καινούριο και το διαφορετικό, απαιτεί χρόνο και αντοχή.

Ερωτικά δεν θα λείψουν νέες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως

Έρχεται μια λύση για τα οικονομικά σου και πλέον θα συζητάς με άλλο αέρα. Αν και πιέζεσαι τόσο από τους γύρω σου αλλά και από καταστάσεις, θα χρειαστεί να βάλεις μπρος και να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καλούνται να αλλάξουν νοοτροπία.

 

Υδροχόος

Με την νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, επαναστατείς και ανατρέπεις τα πράγματα που ήταν δεδομένα ως τώρα. Ήσουν για πολύ καιρό πίσω και ήρθε η ευκαιρία να βγεις ξανά μπροστά, ταράζοντας τα νερά στους γύρω σου. Μπορείς να πετύχεις και να αναζωογονηθείς.

 

Ιχθείς

Καλείσαι να αφήσεις πίσω εντάσεις και να βάλεις λογική στα πράγματα. Βοηθιέσαι μπαίνοντας στη θέση του άλλου και κατανοώντας το πρόβλημα του. Ήδη υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στη ζωή σου και θα συνεχιστεί. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.