Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 7/3 έως τις 13/3/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 7/3 έως τις 13/3/2016)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

Κριός

Μια εβδομάδα αρκετά δυναμική. Θα χρειαστεί να γίνεις απόλυτος ή και αδιάλλακτος για κάποια πράγματα. Ενδέχεται να πονέσεις αλλά δε γίνεται και αλλιώς.

Προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις, κυρίως στις συγκρούσεις με άτομα που αγαπάς και θέλεις το καλό τους.  Μια νέα γνωριμία, σου ανοίγει ορίζοντες.

 

Ταύρος

Ανάγκη να κατακτήσεις πράγματα και νέους στόχους θα σηματοδοτήσει την εβδομάδα σου. Υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού κυρίως για επαγγελματικό σκοπό.

Η ικανότητα σου να ενώνεις τους ανθρώπους και εφόσον έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες, είναι μια κατάσταση που θα σου δώσει δύναμη.

 

Δίδυμοι

Η ηλιακή έκλειψη επηρεάζει κυρίως το θέμα δουλειάς. Ίσως χρειαστεί να πάρεις καινούριες ευθύνες, κάτι που στην περίοδο αυτή που πνίγεσαι είναι αρκετά δύσκολο και μπορεί να σε φέρει εκτός ορίων. Δες το όμως πως είναι η αρχή για νέες καταστάσεις που δοκιμάζεσαι για να πετύχεις.

 

Καρκίνος

Έχεις μια αίσθηση πως τα πράγματα ολοένα δυσκολεύουν και δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Η αυξανόμενη δράση σου, σε συνδυασμό με την κούραση, είναι κάτι που λειτουργεί αρνητικά για σένα. Ξανασκέψου τις προτεραιότητές σου και ζήτα βοήθεια από δικά σου άτομα.

 

Λέων

Μια περίεργη περίοδος για τα οικονομικά. Έκτακτα έξοδα και καταστάσεις, θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Είναι μια περίοδος που πρέπει να ολοκληρώσεις στόχους και να κλείσεις κεφάλαια. Θα χρειαστεί να κάνεις λίγο πίσω με τα δικά σου θέλω, για το  γενικό καλό.

 

Παρθένος

Ξεκινά μια περίοδος που πρέπει να κάνεις μπροστά και να μην αφήσεις οτιδήποτε να εγκλωβίσει τα σχέδια σου. Είσαι αρκετά μαχητικός παρόλο τις  καταστάσεις και τις δυσκολίες που έρχονται μπροστά σου. Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου θα αναγκαστούν να ξεκόψουν κάποιο εμπόδιο ή μια κατάσταση.

 

Ζυγός

Θα ακολουθήσουν αρκετές εντάσεις σε ότι αφορά το κομμάτι των άλλων προς εσάς. Δυσκολίες συνεννόησης και οι άλλοι δεν μπορούν με τίποτα να πάρουν τη θέση σας. Φροντίστε να αποφύγετε καυγάδες ή διενέξεις.

Προσοχή στην υγεία.

 

Σκορπιός

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα ξεκινά στην οποία θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Τόσο το παρασκήνιο που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τόσο οι άλλοι που δεν σας καταλαβαίνουν σας βρίσκει σε δύσκολη θέση. Προσοχή εμπόδια ή δυσκολίες με παιδιά.

 

Τοξότης

Μια περίοδος με πολλά και έκτακτα έξοδα. Παρόλα αυτά κάποιοι από εσάς θα ξεφύγετε, δημιουργώντας ευκαιρίες για ένα ταξίδι. Ίσως ένα θέμα που σας απασχολεί να καθυστερεί να λυθεί και να πρέπει να περιμένετε. Προσοχή στους κρυφούς έρωτες, ενδεχόμενο αποκάλυψης.

 

Αιγόκερως

Μια περίοδος που χρειάζεται προσοχή όσο αφορά δικά σου άτομα, κυρίως στενούς συγγενείς. Είναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να διαλύσεις πράγματα και καταστάσεις που παλεύεις χρόνια. Η προνοητικότητα σου αλλά και η διπλωματία σου θα είναι το δυνατό σου όπλο για αυτήν την περίοδο.

 

Υδροχόος

Μια εβδομάδα που ενδείκνυται στη θεραπεία πληγών. Κυρίως λύνονται παρεξηγήσεις αλλά και καταλαβαίνεις πράγματα παρασκηνίου, που σε βοηθούν να  βρεις το γιατί των πραγμάτων.

Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου ευνοούνται για το ξεκίνημα μιας σχέσης.

 

Ιχθείς

Καινούρια πράγματα έρχονται, που σηματοδοτούν το μήνα. Ανανέωση ή και υπογραφή νέων συμβολαίων και γενικότερα ό,τι σχετίζεται με χαρτιά θα είναι η τύχη προς το μέρος σου.

Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να πάρετε μια σκληρή απόφαση.

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, ευνοούνται στα τυχερά παιχνίδια.

Δες επίσης: 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»

Κριός

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»