Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 4/4 έως τις 10/4/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 4/4 έως τις 10/4/2016

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου.

Μια περίοδος αρκετά δημιουργική για σένα, τόσα στα ερωτικά αλλά και στα επαγγελματικά. Κύριο ρόλο επίσης θα παίξει η Νέα Σελήνη στις 7 του μηνός στο ζώδιο σου, που θα σημάνει την έναρξη μιας κατάστασης.

 

Ταύρος

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου στις 6 του μηνός, είναι μια περίοδος που δικαιώνεσαι μέσα από τις πράξεις σου. Τα πράγματα έρχονται έτσι, ώστε να έχεις το χρόνο να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις και πώς να το κάνεις.

Προσοχή στις εμμονές, σε ιδέες ή καταστάσεις. Να θυμάσαι πως ο εγωισμός δε βοηθά πάντα.

 

Δίδυμοι

Μια περίοδος ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμών των στόχων σου. Η ανάγκη σου για απόσυρση και επανάκτηση των δυνάμεων σου, σε ωθεί να σκεφτείς πού έκανες λάθος και τι πραγματικά αξίζει για σένα.

Το να μπορείς να βλέπεις τα πράγματα από δυο πλευρές, είναι κάτι που αυτή τη φορά θα σε βοηθήσει αρκετά στο να προσαρμόσεις πράγματα στο πρόγραμμά σου.

 

Καρκίνος

Μια περίοδος κουραστική κυρίως στο εργασιακό κομμάτι σε βγάζει εκτός ορίων. Θέλεις να κάνεις το κάτι διαφορετικό και να νιώσεις μια μορφή ελευθερίας. Παρόλα αυτά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος και βλέποντας μια κατάσταση να συνεχίζεται, θα πρέπει να αυξήσεις τα όρια των αντοχών σου.

 

Λέων

Έναρξη νέων καταστάσεων κυρίως σε δουλειά αλλά και σε προσωπικά ζητήματα.

Σε σχέση με τα οικονομικά χρειάζεται αρκετή προσοχή, καθώς από τη μία θα βγάλεις χρήματα και από την άλλη παρασύρεσαι και ξοδεύεις ασύστολα.

Η αντίδραση και η επίθεση κατά μέτωπο δεν θα σου κάνει καλό.

 

Παρθένος

Είναι στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό και να αφήσεις πίσω το παρελθόν και τις τύψεις γιατί δεν βοηθιέσαι. Ανοίγονται νέα σχέδια για σένα και ευνοούνται τα καινούρια ξεκινήματα. Θα θελήσεις να χτίσεις από την αρχή πράγματα και οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές.

 

Ζυγός

Αρχίζει μια περίοδος που περιμένατε πολύ καιρό. Το τρέξιμο και η κούραση θα είναι έντονη αλλά πίσω από όλα αυτά θα φανεί η δημιουργικότητά σας.

Ίσως μια καινούρια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο σηματοδοτήσουν μια νέα περίοδο στη ζωή σας.

Οι αλλαγές εντός σπιτιού δεν θα λείψουν.

 

Σκορπιός

Ξανάρχονται στο προσκήνιο θέματα που είχες παραβλέψει και αναζητούν τώρα τη λύση τους. Τα οικονομικά δεν θα είναι και το πιο δυνατό σου κομμάτι, οπότε αναβάλλεις πράγματα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

Με υπομονή και μεθοδικότητα λύνεις τα προβλήματά σου.

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Κριό ευνοούνται αρκετά τα οικονομικά αλλά και νέες προκλήσεις μπαίνουν στη ζωή σου, δίνοντάς σου έναν αέρα ανανέωσης.

Οι δοκιμασίες δεν τελείωσαν ακόμη, αλλά μια τάση αισιοδοξίας σε συνδυασμό με μια κατάσταση δύναμης, θα σε βοηθήσουν να βγάλεις εις πέρας καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια περίοδος που αναγνωρίζονται οι κόποι σου, μετά από καιρό. Οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, αναμένεται να τους έρθει κάτι πολύ καλό.

Είναι μια εποχή που θα βάλεις βάσεις και θεμέλια.

 

Υδροχόος

Αρκετά έντονη δραστηριότητα, η οποία φαίνεται από την αρχή ήδη της εβδομάδας. Θα θελήσεις να τρέξεις για να τα προλάβεις όλα, ωστόσο αν υπάρχουν μικροκαθυστερήσεις, μην απογοητευτείς.

Αρκετή φόρτωση στον σπίτι, αλλά την διέξοδο θα τη βρεις στον ερωτικό τομέα, όπου θα έχεις ευκαιρίες.

 

Ιχθείς

Μια περίοδος διλήμματος ξεκινά για σένα. Τόσο καιρό ήσουν στη μέση μιας κατάστασης και καθυστερούσες αρκετά να αποφασίσεις. Πλέον θα πρέπει να επιλέξεις. Δουλειά ή οικογένεια, καριέρα ή προσωπικές σχέσεις.

Μην αφεθείς και μη παρασυρθείς από άλλους, επέλεξε με γνώμονα τα δικά σου θέλω.

Δες επίσης: 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»