Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 28/3 έως τις 3/4/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 28/3 έως τις 3/4/2016

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

Κριός

Μια περίοδος αλλαγών ξεκινά με την έναρξη του μήνα. Με τον ήλιο στο ζώδιο σου, νιώθεις δύναμη και πάθος να αλλάξεις κάποια πράγματα, είτε με δική σου βούληση είτε επειδή το έφεραν οι καταστάσεις.

Είσαι πιο έτοιμος από ποτέ να φέρεις εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή προκύψει.

 

Ταύρος

Ο δρόμος προς τον ερωτικό τομέα έχει ανοίξει. Εσύ καλείσαι να κάνεις σωστές επιλογές.

Ίσως είναι και κατάλληλη στιγμή για απόκτηση απογόνου.

Κάποια ευκαιρία παρουσιάζεται για αλλαγή εργασίας ή θα κληθείς να πάρεις τα ηνία σε μια θέση που δεν είχες αναλάβει προηγουμένως.

 

Δίδυμοι

Απρόσμενες φιλίες και συναντήσεις από το παρελθόν σε εκπλήσσουν συνεχόμενα. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με το σπίτι και θα βάλετε πλέον μπροστά τις προγραμματισμένες αλλαγές που λέγατε να κάνετε εδώ και καιρό.

Ευχάριστες εξελίξεις και στα οικονομικά.

 

Καρκίνος

Διανύεις μια περίοδο που θέλεις να κάνεις τη δική σου επανάσταση. Κουράστηκες να είσαι το πιόνι και τώρα θέλεις να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου. Γενικά είναι μια περίοδος που θα σκεφτείς και θα πάρεις αποφάσεις στο τι αξίζει και τι όχι.

 

Λέων

Ξεκινά μια εβδομάδα που σε βρίσκει αρκετά διεκδικητικό στα σχέδια σου. Κυρίως σε ό,τι αφορά σχέσεις με παιδιά και ό,τι αφορά το μέλλον τους, θα θελήσεις να επέμβεις ώστε να προχωρήσεις καταστάσεις.

Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό.

 

Παρθένος

Μια εβδομάδα που ασχολείσαι με την υγεία σου και γενικότερα δίνεις βάση σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.  Ίσως μια δίαιτα ή και διατροφή ευνοείται και θα σε κάνει να έχεις συνέχεια.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αναμένεται να έρθουν σε εξελίξεις και αλλαγές στην εργασία τους.

 

Ζυγός

Κάποιοι από εσάς μετά από καιρό θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά μια σχέση. Δηλαδή δεν θα είστε στη μέση μιας κατάστασης αλλά θα πρέπει να προχωρήσετε ή και να αποχωρίσετε.

Ευνοούνται οι συνεργασίες, κυρίως με άτομα του παρελθόντος.

 

Σκορπιός

Τα οικονομικά είναι ένα καμπανάκι για σένα που θα σε ταλαιπωρήσει λίγο στις αρχές του μήνα. Μην απογοητεύεσαι όμως γιατί μετέπειτα τα πράγματα στρώνουν.

Πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο έκτακτα ταξίδια, που αφορούν το εργασιακό κομμάτι.

Μια απρόσμενη γνωριμία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

 

Τοξότης

Με έντονη δραστηριότητα, ξεκινά μια εβδομάδα η οποία θα έχει αρκετό τρέξιμο. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθούν με οικογένεια, κυρίως με γονείς ή και αδέρφια στην επίλυση προβλημάτων.

Επειδή τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα για εσάς, προσοχή σε εξαπατήσεις.

 

Αιγόκερως

Χρειάζεται να πάρετε μια ανάσα ξεκούρασης μετά από καιρό προσπαθειών και να απολαύσετε  τους κόπους των προσπαθειών σας. Ίσως ήρθε και μια περίοδος που πρέπει να κάνετε και έναν απολογισμό στο τι κάνατε σωστά και τι λάθος.

Ήδη από τις αρχές του μήνα αναμένεται κάτι πολύ καλό για εσάς.

 

Υδροχόος

Ήδη από τις αρχές του μήνα ξεκαθαρίζουν πράγματα τόσο στα οικονομικά αλλά και στην επίλυση ζητημάτων με θέματα κληρονομιάς ή και δικαστήρια.

Οι επαφές με φίλους και γνωστούς θα σας  ανανεώσουν και ίσως υπάρξει και το ενδεχόμενο μιας νέας δουλειάς.

 

Ιχθείς

Τα αισθηματικά βγαίνουν στο προσκήνιο. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να σας ταράξει και να σας αποπροσανατολίσει. Θα έχετε στήριξη από δικά σας άτομα, οπότε ό,τι και να επιλέξετε δεν θα είστε μόνοι. Πιστεύεται πώς έρχεται μια εποχή που αλλάζει κάτι έντονα στη ζωή σας, αρκεί να τολμήσετε.

Δες επίσης: 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»