Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 28/2 έως τις 5/3/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/2 έως τις 5/3/2016)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

Δες επίσης: 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»

Κριός

Με την έναρξη του μήνα και κυρίως μετά τις έξι του μηνός αρχίζουν να εμφανίζονται ευκαιρίες στα οικονομικά. Ευνοούνται κυρίως συνεργασίες, τόσο στον τομέα δουλειάς, αλλά και σε επίλυση οικογενειακών θεμάτων. Οι υπερβολές κυρίως με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα πρέπει να αποφευχθούν.

 

Ταύρος

Αρχίζει μια περίοδος τακτοποίησης κυρίως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, αλλά και πιο ειδικά σε ότι σχετίζεται με νομικά θέματα. Υπάρχει ένα συναίσθημα βεβαιότητας και ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

Πιθανή η έναρξη μιας ερωτικής σχέσης.

 

Δίδυμοι

Με μικροεντάσεις και με έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι κάτι που απασχολεί την εβδομάδα σου. Αισθάνεσαι αδικία και θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς τους άλλους, αλλά συνήθως το κάνεις με λάθος τρόπο.

Σκέψου πριν μιλήσεις και δώσε χρόνο στον εαυτό σου.

 

Καρκίνος

Είναι ευκαιρία να αφιερωθείς σε άτομα που τόσο καιρό δεν προλάβαινες να περιποιηθείς όπως θα ήθελες. Ανοίγει αρκετά το εργασιακό κομμάτι και οι ευκαιρίες αρχίζουν να ξετυλίγονται μπροστά σου, αρκεί να μην κρατάς ψηλά τον πήχη.

Ερωτικά ευνοούνται οι επανασυνδέσεις.

 

Λέων

Αρχίζει μια περίοδος έντονης δραστηριότητας. Παρόλο που χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου, μαγνητίζεις και έλκεις βλέμματα προς το μέρος σου. Παρόλο που αισθάνεσαι κούραση και εξάντληση, αρχίζεις να ξαναγίνεσαι μαχητικός και διεκδικείς αυτά που πιστεύεις.

 

Παρθένος

Οι υπερβολές και οι μικροεντάσεις δεν θα λείψουν. Για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, προσοχή σε συνεργασίες και συμφωνίες καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.  Ωστόσο μη ξεχνάς πως έχεις την εύνοια του Δία και προστατεύεσαι.

 

Ζυγός

Με δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες, ξεκινά μια εβδομάδα δυναμική που θα σου δώσει μια ώθηση και έναν αέρα θετικής ενέργειας. Προκαλείς βλέμματα και φαίνεσαι ακόμη και για καινούρια άτομα, ότι εμπνέεις εμπιστοσύνη. Προφανώς ανοίγουν προτάσεις για δουλειές.

 

Σκορπιός

Μια καινούρια περίοδος που αρχίζεις  σιγά-σιγά να ανταμείβεις για τους κόπους των προσπαθειών σου. Φυσικά οι εντάσεις και η κούραση δεν θα λείψουν. Μόνο που αυτή τη φορά έχεις αρκετά όπλα να πολεμήσεις κάθε αντιξοότητα.

Οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαημέρου αναμένεται να έχουν μια πιθανή ερωτική γνωριμία ή και νέα συνεργασία.

 

Τοξότης

Αρκετές επαφές και συναντήσεις. Μια εβδομάδα έντονη, αλλά κυρίως προβάλλετε τη δουλειά σας και ευνοείστε μέσα από συζητήσεις και συνεργασίες. Νιώθετε πως κατά κάποιο τρόπο αρχίζει μια περίοδος δικαίωσης και επαναπροσδιορισμού των στόχων σου.

 

Αιγόκερως

Αρκετές παρεξηγήσεις και ευτράπελα στο εργασιακό κομμάτι. Δημιουργούνται θέματα από το πουθενά γι’ αυτό είναι κατάλληλη περίοδος να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Η οργανωτικότητά σου, σε συνδυασμό με λογική θα σε βοηθήσουν να γλυτώσεις και να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.

 

Υδροχόος

Το οικονομικό είναι το κομμάτι που ασχολείσαι έντονα και προσπαθείς να βρεις τρόπους και μεθόδους να εμπλουτίσεις τη δουλειά σου. Ευκαιρίες μέσα από πώληση ή ενοικίαση και γενικά νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στα οικονομικά.

Δεν θα λείψουν οι προτάσεις στα ερωτικά.

 

Ιχθείς

Ξεκινά μια εβδομάδα δύσκολη που επηρεάζει κυρίως το ψυχολογικό κομμάτι. Για το λόγο αυτό νιώθεις έντονα εκνευρισμό και σου φταίνε όλα και όλοι. Είναι μια περίοδος που πρέπει να τη ζήσεις για να περάσει. Θα έχεις έντονη βοήθεια από δικά σου άτομα και δεν θα νιώθεις μοναξιά.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»