Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 25/1 έως τις 1/2/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (25/1 έως τις 1/2/2016)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

Κριός

Έχεις έναν νέο ενθουσιασμό για τα πράγματα και θα πωρωθείς με κάτι καινούριο. Είτε αυτό είναι σπορ ή χόμπι, αλλά επίσης γνωριμίες με καινούρια άτομα στη ζωή σου θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να κάνεις καινούρια όνειρα. Προσοχή στα ταξίδια και γενικότερα στις μετακινήσεις.

Συναισθηματικά ευνοείσαι με μια νέα γνωριμία, η οποία ενδεχομένως να είναι κάτι δυνατό.

Ταύρος

Η ευκολία σου να γοητεύεις και να πείθεις τους γύρω σου, θα είναι  ένα από τα πλεονεκτήματα που θα σου δώσουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσεις τα σχέδια σου.  Προσπάθησε να επιμείνεις σε ένα αρχικό  σχέδιο που είχες βάλει μπρος και δεν πήγαινε ιδιαίτερα καλά. Αυτή τη βδομάδα ευνοείσαι και μάλιστα θα έχεις την ικανότητα να επηρεάζεις και τους γύρω σου.

Δίδυμοι

Αφιέρωσε περισσότερο χώρο και χρόνο σε δικά σου άτομα και κυρίως αναζήτησε τη ζεστασιά φίλων και δικών σου ατόμων.

Βιάζεσαι να τελειώσεις κάτι και προφανώς θα δημιουργηθούν λάθη απροσεξίας και ίσως επιπολαιότητας. Δώσε το χρόνο στον εαυτό σου και μη παρασύρεσαι από συναισθήματα τρίτων.

Προσοχή στα έκτακτα έξοδα.

Καρκίνος

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε απορροφούν και ξεσπάς σε δικά σου άτομα. Οι δεσμευμένοι δώστε περισσότερο χρόνο στο σύντροφο σας και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για λάθη του παρελθόντος.

Αρχίζει μια θετική περίοδος και μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο εκνευρισμός και η έλλειψη λογικής δεν οδηγεί πουθενά.

Λέων

Η εβδομάδα σου αρχίζει με την πανσέληνο στο πλευρό σου.

Ήρθε η στιγμή να υλοποιήσεις ένα σχέδιο σου. Αρχίζεις να αποκτάς ευθύνες. Κυρίως μέσα στην εργασία σου μπορείς να δεις μια ιδέα σου να γίνεται πράξη. Πιστεύεις πως δικαιώνεσαι μετά από καιρό και βλέπεις τα πράγματα να παίρνουν θετική εξέλιξη.

Προσοχή στις συναισθηματικές σου εκρήξεις.

Παρθένος

Επιτέλους ο Ερμής ορθοδρομεί και πλέον μπορείς να συνεννοηθείς με τους γύρω σου. Τόσο καιρό ταλαιπωρείσαι  προσπαθώντας να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας. Ξεκαθαρίζει το τοπίο από την ομίχλη και αρχίζουν τα σχέδια σου να βαίνουν προς μια νέα κατεύθυνση.

Συνέχισε με την ίδια ζωτικότητα και οργάνωση και θα τα καταφέρεις.

Ζυγός

Μια αποκάλυψη από ένα ψέμα ή και ένα μπέρδεμα, ίσως σε φέρει αντιμέτωπο στο να βγεις μπροστά και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Οικονομικά ευνοείσαι καθώς ένα νέο έσοδο ή μια νέα πρόταση από δουλειά έρχεται και ετοιμάζεται να σε ξαλαφρώσει λίγο από βάρη.

Συναισθηματικά ακολούθησε τη διαίσθησή σου και μην τα εκλογικεύεις όλα.

Σκορπιός

Μη μπερδεύεις επαγγελματικά με προσωπικά. Παρόλο που τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν μια θετική ροή νιώθεις εγκλωβισμένος προσπαθώντας να ξετυλίξεις το μίτο της Αριάδνης. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές αρκεί να δώσεις χρόνο σε οτιδήποτε σε απασχολεί και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα το μετανιώσεις.

Τοξότης

Μια περίοδος που πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο και τα μεγάλα ανοίγματα. Αρκέσου σε αυτά που ξέρεις να κάνεις καλά και προσπάθησε να νιώσεις χαρά με τα ήδη δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σου. Μπορεί να νιώσεις πως φίλοι και γνωστοί σε κλωτσούν ή σου κλείνουν την  πόρτα.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που θα σου δώσουν αρκετή δύναμη, αρκεί να εμπιστευτείς.

Αιγόκερως

Ξεκινά μια εβδομάδα με έντονο το εργασιακό για σένα. Ίσως πρέπει να πάρεις αποφάσεις αλλά και να τακτοποιήσεις τελευταίες εκκρεμότητες. Υπάρχει έντονη κούραση και διάθεση για αλλαγές. Ίσως είναι καιρός για μετακόμιση ή κάποιου είδους ανακαίνιση στο χώρο σου. Η ανάγκη σου για αλλαγές υπερβαίνει ακόμη και τη λογική. Είναι ώρα να τολμήσεις να κάνεις το καινούριο.

Υδροχόος

Προσοχή στις εντάσεις και τις διαφωνίες στο χώρο εργασίας. Εσύ είσαι έτοιμος για αλλαγές, οι άλλοι όμως θέλουν καιρό να πειστούν σε κάτι διαφορετικό.

Συνέχισε να κινείσαι σε χαμηλότερους τόνους και θα βγεις νικητής.

Προσπάθησε να διασκεδάσεις και να βγεις προς τα έξω ώστε να χαλαρώσεις.

Θα υπάρξει έντονο φλερτ τόσο από τη μεριά σου όσο και από τους γύρω σου.

Ιχθείς

Νεύρα και εκνευρισμός δεν σε οδηγούν πουθενά. Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτά που σου συμβαίνουν και θα βρεις λύσεις για θέματα που σε απασχολούν.

Η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει κυρίως στο να λύσεις ένα οικονομικό ζήτημα.

Έντονη δραστηριότητα αρχίζει κυρίως από την αρχή της εβδομάδος.

Αντιμετώπισε τα πράγματα που σου συμβαίνουν με χιούμορ και δεν θα χάσεις.