Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 22/2 έως τις 28/2/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22/2 έως τις 28/2/2016)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

Δες επίσης: 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»

 

Κριός

Kαινούρια ανοίγματα στο εργασιακό κομμάτι. Η κατάσταση αρχίζει και έχει ενδιαφέρον καθώς μέσα από την υπεδραστηριότητά σου, αρχίζεις να ανοίγεις ορίζοντες και νέα δεδομένα έρχονται στη ζωή σου. Ένας έρωτας καινούριος πλησιάζει και πολύ πιθανό να προέρχεται και από χώρο εργασίας.

 

Ταύρος

Η υγεία είναι κάτι που θα σε απασχολήσει. Κυρίως το να ξεκουραστείς  και να χαλαρώσεις, είναι κάτι που το έχεις απόλυτη ανάγκη. Συγκρούσεις στο εργασιακό κομμάτι αλλά η ανάπτυξη της διαλλακτικότητας και της διπλωματίας θα σε βοηθήσει αρκετά.

 

Δίδυμοι

Μια πανσέληνος που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου. Υπάρχει περίπτωση να αισθανθείς τύψεις και ανασφάλεια για πράγματα που πιθανόν να έκανες λάθος. Μην αφήσεις τους άλλους να σε επηρεάσουν και βασίσου στη δική σου κρίση και διαίσθηση.

 

Καρκίνος

Χρειάζεσαι μια ανανέωση και αυτό ευνοεί της αρχή μιας νέας δραστηριότητας για σένα. Κυρίως θέματα υγείας όπως η απώλεια βάρους ή η αλλαγή τρόπου διατροφής είναι στα άμεσα σχέδια σου. Ερωτικά γοητεύεις και έλκεις σωστά πρόσωπα. Ευνοείται η έναρξη σχέσης.

 

Λέων

Πολλά σενάρια και σκηνικά σε ταλαιπώρησαν αρκετά. Είναι μια περίοδος που πρέπει να απομακρύνεις άτομα παράσιτα αλλά προσοχή με το λιγότερο δυνατό πόνο.

Κάποιοι από εσάς θα αναζητήσουν καινούρια δουλειά ή κάτι προσωρινό για να καλύψουν προσωπικά έξοδα.

 

Παρθένος

Μια εβδομάδα ξεκινά με την πανσέληνο στο ζώδιο σου. Προσοχή στις εντάσεις αλλά και στις παρεξηγήσεις. Θα θελήσεις να αποσυρθείς λίγο και να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα θελήσουν να τολμήσουν για να κάνουν μια αλλαγή. Ευνοϊκή περίοδος εφόσον έχει περάσει φίλτρα λογικής.

 

Ζυγός

Λίγοι και καλοί φίλοι είναι αυτοί που θα σε στηρίξουν στα δύσκολα. Αν αφεθείς στη βοήθεια τους, θα είναι λυτρωτικό για σένα. Ξεκινά μια εβδομάδα παρατήρησης των όσων γίνονται και λύσεις στα προβλήματα θα έρθουν αργότερα. Ερωτικά νιώθεις ανάγκη να αγαπηθείς για αυτό που είσαι και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι.

 

Σκορπιός

Ξεκινά μια εβδομάδα που θα πρέπει να μιλήσεις με ανοιχτά χαρτιά σε ότι αφορά τα σχέδια σου και να μην αφήσεις μετέωρες κουβέντες.

Μια έκτακτη πηγή εσόδων θα σε κάνει να βρεις μια αισιοδοξία και κουράγιο να συνεχίσεις την επίτευξη στόχων.

 

Τοξότης

Μια εβδομάδα που θα σε απασχολήσει αρκετά, κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαήμερου. Είναι ευκαιρία να οργανώσεις πράγματα και να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια. Μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και πετάξεις χρήσιμα πράγματα από τη ζωή σου.

 

Αιγόκερως

Περίοδος ευκαιριών κυρίως για οικονομικά.  Προσοχή στις σπατάλες και στα ανούσια έξοδα. Πλησιάζει ένα γεγονός που θα σε ανταμείψει μετά από καιρό κόπων και προσπαθειών. Μια εξωτερική αλλαγή θα σε κάνει να νιώσεις μια απροσδόκητη χαρά.

 

Υδροχόος

Μια περίοδος που αρχίζεις να διορθώνεις λάθη του παρελθόντος. Είναι η κατάλληλη στιγμή για ξεκαθαρίσματα και τάξη στη ζωή σου. Θα έχεις μια πληθώρα από συναισθήματα και θα θελήσεις να ευχαριστήσεις δικά σου άτομα.

 

Ιχθείς

Μην αφήσεις τους άλλους να επέμβουν σε θέματα δουλειάς και καριέρας. Κάνε ότι είναι να κάνεις και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Πολλοί θα προσπαθήσουν να σε σταματήσουν και να βάλεις φρένο, αλλά δυστυχώς σε βρίσκουν αρκετά προετοιμασμένο για αλλαγές.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»