Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 18 έως τις 24 Ιανουαρίου 2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (18-ως 24-1-2016)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

Κριός

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, ευνοείσαι ακόμη πάνω σε θέματα δουλειάς. Παλιοί φίλοι και γνωστοί θα σε θυμηθούν, μην τους αποφύγεις όμως γιατί ενδέχεται να συμβεί κάτι καλό μέσα από αυτούς. Μικροπροβλήματα δημιουργούνται με την επικοινωνία σου με άλλους, αλλά μηΝ αφήσεις τα νεύρα σου να επηρεάσουν το όλο κλίμα.

Τα οικονομικά δείχνουν να βελτιώνονται.

Ερωτικά όμως έχεις λάμψη και γοητεία ώστε να πετύχεις το στόχο σου.

Ταύρος

Θέλεις να βελτιώσεις την κατάσταση  με το σπίτι και την οικογένεια σου. Ενδέχεται ξαφνική εκδρομή ή ταξίδι για να αναθερμάνεις σχέσεις με γνωστούς και φίλους.

Καινούρια σχέδια στον ορίζοντα και ίσως σου γεννηθεί η ιδέα για μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Γενικά δεν σε χωρά ο τόπος και θέλεις να ομορφύνεις το περιβάλλον σου.

Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά προσοχή μη ξεχνάς το σύντροφο σου που σε έχει επίσης ανάγκη.

Δίδυμοι

Προετοιμάζεσαι για να έρθει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, μόνο που έχεις κουραστεί να το περιμένεις. Δεκαεννιά και είκοσι του μηνός, αναμένεται να σου συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο αρκεί να μη φτάσεις σε σημείο υπερβολής.

Τα οικονομικά είναι λίγο ζόρικα αλλά όχι για πολύ ακόμη.

Μια ξαφνική γνωριμία μέσα από ένα φλερτ, ίσως σε ανανεώσει.

Καρκίνος

Κάποιοι από εσάς ευνοούνται σε θέματα δουλειάς. Παρόλο που θα βγουν αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες θα έχεις την ευχέρεια να κλείσεις. Γνωριμίες και καταστάσεις που θα προβάλλουν αρκετά το εργασιακό σου κομμάτι. Ενδέχεται μια νέα δουλειά στον ορίζοντα.

Στα αισθηματικά η κατάσταση είναι σταθερή και θα αισθανθείτε στήριξη από το ταίρι σας.

Λέων

Ήρθε η στιγμή να φανείς μέσα από τα ταλέντα σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρείς πλέον μέσα από την αυτοπροβολή και την κατάλληλη δουλειά που έχεις κάνει. Για καιρό ήταν τα πράγματα στο παρασκήνιο. Όμως προς το τέλος της εβδομάδας, διεκδικείς πράγματα που σου ανήκαν και τα παρέβλεπες.

Μη ξεχνάς τα άτομα που σε στήριξαν, αλλιώς θα βγεις εκτεθειμένος.

Παρθένος

Αυτή η χρονιά άρχισε γενικά δύσκολα με σένα και αποζητάς κάποιες στιγμές ξεκούρασης και γαλήνης. Θα έχεις την ευκαιρία να απομονωθείς για να αναζητήσεις τι θέλεις πραγματικά και τι είναι καλό για σένα.

Χρειάζεται να επανεξετάσεις πράγματα στον τρόπο που εργάζεσαι και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνεις.

Ζήτα βοήθεια από το ταίρι σου και μην απομακρύνεσαι από αυτό.

Ζυγός

Η κοινωνικότητα σου έχει φτάσει στα ύψη. Συνεχόμενα τηλέφωνα και συζητήσεις με φίλους και γνωστούς, οι οποίοι θα παίξουν ρόλο αργότερα στην δημοτικότητα σου.

Είναι η στιγμή να περάσεις με ωραίο τρόπο τα θέλω σου και να φανείς μέσα από την συμπάθεια των άλλων προς εσένα.

Μη μπερδεύεις το ερωτικό κομμάτι με το θέμα φιλίας.

Σκορπιός

Το εργασιακό κομμάτι ανοίγει αρκετά για σένα αρκεί να είσαι εκεί την κατάλληλη στιγμή και να χρησιμοποιήσεις τους κατάλληλους ανθρώπους. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να λειτουργήσουν σα καμπανάκι για σένα, ώστε να προλάβεις ενδεχομένως να μην επαναληφθεί μια παλιά κατάσταση.

Ερωτικά νιώθεις δύναμη και αρκετή ενέργεια να προχωρήσεις σε νέο κεφάλαιο.

Τοξότης

Ήρθε η στιγμή να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου και να ανανεωθείς. Πολλοί από εσάς θα θέλουν να αποδράσουν λίγο και να ξανανιώσουν χαρά και ενέργεια.

Κυρίως ευνοείται ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού που θα σε βγάλει από  αδιέξοδο.

Η δουλειά σου αυξάνεται καθώς και οι υποχρεώσεις, αλλά μη ξεχνάς να έχεις συνεχόμενη προσπάθεια.

Για τους αδέσμευτους, η οποιαδήποτε τύπου μετακίνηση, βοηθά στο ερωτικό κομμάτι.