Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 16/2 έως τις 22/2/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16/2 έως τις 22/2/2016)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

 

Κριός

Με οδηγό την πρακτικότητα και την προνοητικότητα, ξεφεύγεις από δύσκολες καταστάσεις.  Η κατάσταση για σένα αποκτά νόημα όταν αρχίζεις και λύνεις εκκρεμότητες και πας ένα βήμα μπροστά. Για μια φορά ακόμη, πρόσεχε μη χρησιμοποιήσεις καυτερή γλώσσα και μετά το μετανιώσεις.

 

Ταύρος

Αρκετές εντάσεις και αλλαγές με θετική χροιά. Κάποιοι από εσάς προφανώς να ξεκινήσουν μία δουλειά, ή γενικότερα να κάνουν μια αλλαγή. Μην επικεντρωθείς όμως στα γενικά και χάσεις την ουσία.  Η ερωτική σου ζωή, ξαναποκτά ενδιαφέρον και νιώθεις ένα αέρα ανανέωσης.

 

Δίδυμοι

Το άγχος και η ένταση είναι μια κατάσταση που θα μπεις και θα νιώσεις πως εγκλωβίζεσαι. Σκέφτεσαι πολλά αυτό το διάστημα και θες να βάλεις μια τάξη. Προς το τέλος της εβδομάδος η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, σε βοηθά να γίνεις πιο πρακτικός αλλά και διαλλακτικός.

 

Καρκίνος

Σε ενδιαφέρει αρκετά το κομμάτι δουλειά, τόσο που εστιάζεσαι εκεί και τα ξεχνάς όλα.

Είναι θετικό που για σένα ανοίγουν νέοι ορίζοντες και πρέπει να βρεις μια σειρά και ένα σωστό timing  για όλα. Αρχές της εβδομάδας προσοχή στις υπερβολές κυρίως με το φαγητό ή τις καταχρήσεις.

 

Λέων

Μια εβδομάδα που αρχίζουν να φεύγουν οι πολλές εντάσεις και να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Αν και είσαι μαχητικός και έτοιμος για όλα, θα δεις πως θα υπάρχουν άτομα που δεν περίμενες και πως θα σε στηρίξουν σε μια δύσκολη φάση. Οι γεννημένοι από το 10 έως 15 Αυγούστου, ευνοούνται ερωτικά.

 

Παρθένος

Μια εβδομάδα ξεκινά με ξεκαθαρίσματα αλλά και με τα θέλω σου να μπαίνουν σε πρώτη γραμμή. Ίσως θα κάνεις το μεγάλο μπαμ και προσπαθείς να τελειώσεις με πράγματα που σε βαραίνουν. Θετικό διάστημα να ασχοληθείς με την υγεία σου και γιατί όχι να εισάγεις έναν νέο τρόπο διατροφής.

 

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά λίγο δύσκολα νιώθοντας πως πρέπει να προλάβεις καταστάσεις  και γεγονότα. Ίσως για τις πρώτες δυο μέρες, γιατί αργότερα περνάς σε μια άλλη φάση που θα νιώσεις πως τακτοποιούνται κάποια πράγματα αλλά και αρχίζει να κυλάει η κατάσταση. Τα ερωτικά σου λίγο μπερδεύονται, γι αυτό προσοχή στην επιλογή συντρόφου.

 

Σκορπιός

Πρέπει να νιώθεις πως αυτό το διάστημα αρχίζεις να δικαιώνεσαι μετά από πολύ καιρό. Παρόλο που τα πράγματα δε δείχνουν να έχουν στρώσει όπως θα ήθελες, η μαχητικότητά σου και η ενεργητικότητά σου είναι στα ύψη. Οι γεννημένοι κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου ορμούν στα πράγματα χωρίς να τους νοιάζουν οι συνέπειες.

 

Τοξότης

Η έμπνευση και η δημιουργικότητα είναι τα όπλα σου για το επόμενο διάστημα. Μη στρέψεις την πλάτη στα όνειρα σου αλλά βάλε προτεραιότητες και ξεκίνα με σταθερά βήματα. Μια νέα γνωριμία, είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο, θα είναι το ξεκίνημα μιας σχέσης που θα έχει διάρκεια.

 

Αιγόκερως

Είναι ένα διάστημα που καλείσαι να ανοιχτείς. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι συναλλαγές κάθε τύπου. Είσαι το κέντρο που πρέπει να μαζέψει τους άλλους και αυτό καλείσαι να κάνεις. Στα οικονομικά υπάρχει μια ενδεχόμενη αύξηση αλλά και προτάσεις και γεγονότα που δε θα αργήσουν να υλοποιηθούν.

 

Υδροχόος

Αρχίζεις να νιώθεις μια λάμψη και πως θα πρέπει και εσύ να φανείς για κάτι που πολεμάς εδώ και καιρό. Στον τομέα εργασίας λειτουργείς ανταγωνιστικά και προσπαθείς να  ξεπεράσεις ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό. Καλή περίοδος για αγορά ή πώληση κινητών ή ακινήτων.

 

Ιχθείς

Περνάς σε μια φάση μοναξιάς αλλά και δημιουργίας. Είναι καιρός να αποσυρθείς λίγο από τα πράγματα και να ξεκουραστείς. Κατάλληλη περίοδος για να κλείσουν πληγές του παρελθόντος. Αρχίζοντας να ζυγίζεις τα πράγματα, καταλαβαίνεις πως είσαι σε μια φάση που πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να μην αναμασάς καταστάσεις.