Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 14/3 έως τις 20/3/2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 14/3 έως τις 20/3/2016

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

Κριός

Αρκετά ξεκαθαρίσματα, κυρίως οικονομικού τύπου. Γενικότερα έντονα τρέξιμο το οποίο σας κάνει αρκετά κάθετους ώστε να λύσετε προβλήματα και καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν τελευταία.

Προς το τέλος της εβδομάδας οι γεννημένοι κυρίως το πρώτο δεκαήμερο, νιώθετε πως έχετε αρκετή αποτελεσματικότητα και βλέπετε σχέδια να υλοποιούνται.

 

Ταύρος

Ξεκινά μια έντονη περίοδος, σε ότι αφορά το εργασιακό σου κομμάτι. Ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις και μικροεμπόδια, τα οποία θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις τον τρόπο που λειτουργείς.

Παρεξηγήσεις και εντάσεις σε οικογενειακό περιβάλλον. Προφανώς η απομόνωση και η στροφή μέσα σου, θα σου δώσει κουράγιο να αντιμετωπίσεις τα πράγματα.

 

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που προμηνύει την έναρξη ενός κύκλου. Κυρίως θέλεις να ασχοληθείς και να δώσεις χώρο σε σένα. Θετικό να ασχοληθείς με την εξωτερική εμφάνιση και ίσως θελήσεις να αλλάξεις τρόπο διατροφής.

Αν και ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και οι καινούριες καταστάσεις στη ζωή σου, ωστόσο δεν είναι κατάλληλη περίοδος για νέα ξεκινήματα.

 

Καρκίνος

Τελειώνει για σένα μια περίοδος εντάσεων. Είτε πλέον γίνεσαι περισσότερο προσαρμοστικός, είτε παίρνεις απόφαση για τα νέα δεδομένα και νιώθεις καλύτερα.

Προφανώς μετά από καιρό παίρνεις αναγνώριση, τόσο από δικά σου άτομα αλλά και από εργασιακό περιβάλλον. Επίσης ξεκινά μια περίοδος ευκαιριών.

 

Λέων

Μια περίοδος έντονης δραστηριότητας στο εργασιακό κομμάτι. Δημόσιες σχέσεις, γνωριμίες και ίσως  και κάποιο ταξίδι το οποίο θα διευρύνει τους ορίζοντες σου.

Παρόλο που κλείνεις κάποια θέματα, είσαι σε ένα σημείο μεντεσέ που θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Ερωτικά ευνοείται επανασύνδεση.

 

Παρθένος

Μια περίοδος υπερβολών και ψευδαισθήσεων. Ίσως χρειαστεί να προσγειωθείς απότομα. Μικρές αποκαλύψεις σε κάνουν να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να αλλάξεις νοοτροπία.

Ανέπτυξε τη διπλωματία σου και αν χρειαστεί κάνε πίσω. Δεν είναι καλή περίοδος για συγκρούσεις. Μπορεί να ανακαλύψεις κάποιο καλλιτεχνικό σου ταλέντο.

 

Ζυγός

Βελτιώσεις στο επαγγελματικό κομμάτι. Μια περίοδος που θα αγωνιστείς και θα βγεις νικητής. Μην τα παρατάς γιατί είσαι σε μια φάση αλλαγής. Δεν θα λείψουν νεύρα και μικροεντάσεις, για το λόγο αυτό απέφυγε να κατηγορείς λάθος άτομα και να κρίνεις εκ των προτέρων.

 

Σκορπιός

Μια περίοδος που πρέπει να ρίξεις λίγο τους τόνους σου και να μη φαίνεσαι έντονα σε ό,τι κάνεις. Θα χρειαστεί ίσως να αποσυρθείς από κάτι ή και να μειώσεις κάποια δραστηριότητα. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε θέματα δουλειάς αλλά μην απογοητεύεσαι, ότι συμβαίνει είναι για καλό σου.

 

Τοξότης

Μια εβδομάδα διόρθωσης λαθών ξεκινά με το να σε κάνει πρωταγωνιστή των καταστάσεων. Σχέδια ή καταστάσεις που αναβλήθηκαν στο παρελθόν, βρίσκουν τρόπο να επανεξεταστούν και να διορθωθούν.

Για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, είναι πιθανό το ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης.

 

Αιγόκερως

Το να ξέρεις να αντέχεις σε δυσκολίες είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει. Ωστόσο ένα τελευταίο εμπόδιο κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με θέμα στρατηγικής, βρίσκεται μπροστά σου για να το λύσεις.

Ερωτικά ανανεώνεσαι, κυρίως αναθερμαίνεις σχέσεις.

 

Υδροχόος

Με γνώμονα τη λογική, αλλά και τη διαίσθησή σου, σώζεσαι από δύσκολες καταστάσεις ή και παγίδες. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα, αλλά και σε ό,τι αφορά γενικά το οικονομικό κομμάτι.

Ερωτικά είναι μια στιγμή που αφήνεσαι στα χέρια του άλλου και απολαμβάνεις μετά από μόχθο μια περίοδος επιβεβαίωσης.

 

Ιχθείς

Μια περίοδος που ευνοούνται οι συνεργασίες. Γίνεσαι πιο κοινωνικός και αποκτάς το σεβασμό των άλλων. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται από κάτι έκτακτο.

Προς το τέλος της εβδομάδας, το εξάγωνο Ερμή Πλούτωνα, σε βοηθά να είσαι αποτελεσματικός σε ότι έχεις αναλάβει.

Δες επίσης: 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»

Κριός

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:

Μάθε τον εαυτό σου και δώσε απάντηση στα ερωτήματα που σε «καίνε»