Αστρολογικές προβλέψεις: Από τις 11 έως τις 17 Ιανουαρίου 2016

0

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (11-ως 17-1-2016)

Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι από την ειδική στην αστρολογία Μελίνα Εσερμπόγλου

Κριός

Αρχίζεις να νιώθεις την ανανέωση και παίρνεις τα πάνω σου. Επιτέλους μετά από καιρό φεύγει το δυσάρεστο για σένα τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που σε βασάνισε τα τελευταία χρονάκια.  Είναι ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Μια κατάσταση από τα παλιά επιστρέφει στη ζωή σου, αλλά παράλληλα σου δίνεται και η λύση.

Κυρίως στα ερωτικά σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Ταύρος

Η πίεση αλλά και η έντασή σου είναι που θα πρέπει να διαχειριστείς αυτό το διάστημα. Όλο κάτι καλό πάει να γίνει και όλο αναβάλλεται. Έχεις την αντοχή όμως να το περιμένεις. Υπάρχει μια κατάσταση θετική στο να αλλάξουν ρότα τα πράγματα και να γίνει το μεγάλο μπαμ. Λίγο ακόμη έμεινε και θα έρθει κάτι καλό.

Ο έρωτας χτυπά την πόρτα σου και έρχεται από κάτι απρόβλεπτο αλλά γνώριμο.

Δίδυμοι

Θέλεις να τα διαλύσεις όλα και να φύγεις μακριά. Πολλοί από σας έχετε την τάση για χωρισμό γενικά από καταστάσεις ή άτομα. Καλό θα είναι να σκεφτείς δυο και τρεις φορές πριν κάνεις κάποια κίνηση. Αρχίζεις να νιώθεις ήδη πιο ώριμος και αυτό δεν είναι πάντα του χαρακτήρα σου καθώς σου ξενίζει αυτή σου η συμπεριφορά.

Ερωτικά ξεκαθαρίσματα σε περιμένουν, απλά η λογική σου θα σε σώσει από δύσκολες καταστάσεις.

Καρκίνος

Ξαφνικές αλλαγές σε θέματα δουλειάς προκύπτουν. Το εργασιακό κομμάτι σε κυνηγά από παντού. Θέλεις να πάρεις ευθύνες και να ξανανιώσεις πως έχεις δύναμη και λάμψη.

Εμφανίζονται ευκαιρίες από παλιούς φίλους και γνωστούς, αρκεί να μην τις κλωτσήσεις.

Ερωτικά ευνοούνται οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Λέων

Νιώθεις σιγά-σιγά πως αρχίζεις να πατάς στα πόδια σου και να βγάζεις χρήματα μέσα από τον ιδρώτα σου. Η περηφάνια σου όμως δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να κοιτάξεις τους άλλους, αφού ασχολείσαι περισσότερο με σένα.

Φίλοι και γνωστοί σε έχουν ανάγκη και χρειάζονται το χαμόγελο σου.

Οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνουν τα παλιά συναισθήματα.

Παρθένος

Βασανίζεσαι για να αποδείξεις την αξία σου. Κούραση κυρίως και εκκρεμότητες από τα παλιά θα σε κάνουν  να παλέψεις για να ανακτήσεις χαμένα εδάφη. Η υπερβολική διαθεσιμότητα σου σε φίλους και συγγενείς σε βγάζει εκτός προγράμματος.

Στους ελεύθερους του ζωδίου εμφανίζονται αρκετές  ευκαιρίες στα ερωτικά, αλλά οι περισσότερες χωρίς ουσία.

Ζυγός

Η αλλαγή για σένα είναι ένα γεγονός που πάντα περνά από φίλτρα γνωστών και φίλων.

Πιστεύεις πως είναι καιρός ξεκαθαρισμάτων στη ζωή σου και θα πρέπει να περιμένεις δουλεύοντας ακατάπαυστα τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με το περιβάλλον σου για να έρθει η πολυπόθητη αλλαγή στη ζωή σου.

Η κοινωνικότητα σου και η γοητεία σου, είναι στα φόρτε της, αρκεί να μην δίνεις υποσχέσεις παντού.

Σκορπιός

Πρέπει να αρχίζεις να οργανώνεις τη ζωή σου, καθώς η τύχη θα αρχίσει να είναι με το μέρος σου και καλό θα ήταν να μη σε βρει απροετοίμαστο. Διάθεση για τυχερά παιχνίδια και μια αύξηση των εσόδων σου, από απρόβλεπτες πηγές.

Επαγγελματικές προτάσεις από άτομα του παρελθόντος.

Νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση, κυρίως στα ερωτικά, αλλά προσοχή το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.

Τοξότης

Προσοχή στις αναταραχές στο επαγγελματικό κομμάτι. Δυσκολίες αλλά και πολλή δουλειά, για να αποδείξεις ότι για να γίνει κάτι καλό θέλει το χρόνο του.

Αν και αυτή την περίοδο θα έχεις έναν αέρα δυναμικότητας αλλά και αποφασιστικότητας ώστε να ελιχθείς και να κάνεις καινούρια πράγματα.

Προσοχή στα ερωτικά γιατί ξαφνικά βρίσκεσαι εκτός ελέγχου.

Αιγόκερως

Μια τελευταία δοκιμασία σε σχέση με τα επαγγελματικά εμφανίζεται στον ορίζοντα. Μη βάλεις το κεφάλι κάτω και προσοχή, όχι ηττοπάθειες. Απλά περνάς το τελευταίο στάδιο ώστε να κλείσει μια κατάσταση.

Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά. Ήδη οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, αρκεί να είστε λίγο πιο ανοιχτοί σε ιδέες και ανθρώπους.

Προβλέπεται ένας έρωτας, είτε πραγματικός είτε μέσα από ένα χόμπι.

Υδροχόος

Υποχρεώσεις παλιών ετών εμφανίζονται και είναι ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τη στρατηγική σου, για να τις διεκπεραιώσεις. Τύχη κυρίως στο εργασιακό κομμάτι, αλλά και στο οικονομικό. Μην απλώνεσαι πέρα από κει που φτάνεις, αλλά προσπάθησε να τακτοποιείς θέματα του παρελθόντος.

Το ερωτικό κομμάτι δεν σε πολυαπασχολεί καθώς έχεις να λύσεις άλλα θέματα, δεν θα σταματήσουν όμως οι ευκαιρίες για καινούριο έρωτα.

Ιχθείς

Οι περισσότεροι από σας θα νιώσουν, πως τελειώνουν αρκετές από τις δυσκολίες που περάσατε το προηγούμενο διάστημα. Πολλά άτομα καινούρια και παλιά, που θα ωφελήσουν την εικόνα σου. Μη εμπιστεύεσαι όμως εύκολα, καθώς κρύβονται πολλές παγίδες.

Προσοχή στα ερωτικά ώστε η επιλογή συντρόφου να μην προκύψει μέσα από έντονο ενθουσιασμό.