Αστρολογικές προβλέψεις 16/5-22/5/2016

0

Κριός

Μια εβδομάδα αρκετά δημιουργική αλλά και ιδιαίτερη καθώς ανοίγονται νέες ευκαιρίες και θέλεις να τις προλάβεις όλες. Η εμμονή σου με το να τελειώνεις καταστάσεις πριν καν μπουν σε ένα δρόμο, σε οδηγεί σε βιαστικές και ίσως λάθος κινήσεις που θα πρέπει να προσέξεις να μην πέσεις σε παγίδα.

Ταύρος

Και αυτή τη βδομάδα ευνοείσαι αρκετά επαγγελματικά, καθώς βλέπεις τα πράγματα να μπαίνουν σε μια πορεία που ως τώρα φαινόταν λίγο απόμακρη από σένα.

Προσοχή στις υπερβολές και στον ανεξέλεγκτο τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας.

Δίδυμοι

Νιώθεις πώς κάποιος ή κάποιοι, βάζουν όρια στην προσωπική σου ελευθερία. Κυρίως πιστεύεις πώς οι άλλοι θέλουν να σε βάλουν στο δικό τους παιχνίδι και εσύ νιώθεις ανήμπορος να επιβάλεις τη γνώμη σου. Χρειάζεται λίγη προσοχή στις επαφές σου, καθώς και στο παρασκήνιο.

Καρκίνος

Ταξίδια απρόοπτα και μετακινήσεις, που θα σε βάλουν σε μια διαδικασία ανανέωσης και θα σε ωφελήσουν. Γενικά μετά από καιρό έχεις ξεκάθαρο μυαλό πλέον να αποφασίσεις για τις επιλογές σου και να ανέβεις ένα σκαλί παραπάνω ώστε να πετύχεις μακροπρόθεσμα τους στόχους σου.

Λέων

Τα πράγματα θα είναι θετικά, καθώς ευνοούνται νέες συνεργασίες και νέες πόρτες ώστε να πετύχεις τους στόχους σου, κυρίως όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Η κατάσταση αυτή πραγματικά σε ανανεώνει, αλλά και σε κάνει αρκετά αισιόδοξο, ώστε αποφεύγεις να εστιαστείς στις λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν τη διαφορά.

Παρθένος

Μια εβδομάδα που σας βρίσκει πρωταγωνιστή σε αρκετά γεγονότα, κυρίως σε άτομα που σας έχουν ανάγκη και θα πρέπει να εστιαστείτε στο να βοηθάτε άλλους. Το θέμα των οικονομικών είναι ένα κομμάτι που για σας το τελευταίο διάστημα πάει καλύτερα, αρκεί να μπορέσετε να κρατήσετε χρήματα, καθώς ενδέχεται το επόμενο διάστημα να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Ζυγός

Ένα διάστημα που καλείσαι να λύσεις καταστάσεις και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Θα αναγκαστείς πολλές φορές να πεις όχι και κατά κάποιο τρόπο να γίνεις κάθετος σε ότι αφορά τα πιστεύω και τις επιλογές σου.

Να είσαι προσεκτικός ως προς τις επαφές σου με τους άλλους και χρησιμοποίησε αρκετά τη διαίσθησή σου, ώστε να λύσεις καταστάσεις.

Σκορπιός

Σχέσεις και συνεργασίες που δοκιμάζονται, είναι αυτό που θα σε απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Παρόλο που θέλεις να αποδεσμευτείς από γεγονότα και καταστάσεις, περιμένεις να ολοκληρωθεί ένας κύκλος, για να θελήσεις να κάνεις μπροστά.

Μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις αρκετά προβλήματα.

Τοξότης

Νιώθεις ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να διαλύσεις πράγματα. Η υπερβολή σου στον τρόπο που αντιδράς αλλά και που φέρεσαι  το τελευταίο διάστημα, σε κάνει αρκετά εριστικό ως προς τους γύρω σου.

Προσοχή στις εντάσεις και στους μικροεκνευρισμούς.

Αιγόκερως

Ένα διάστημα που καλείσαι να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ως αντικειμενικός παρατηρητής και όχι ως παίκτης σε κάποιο αγώνα. Η έντασή σου, καθώς και η ικανότητα επιβολής σου τόσο στους γύρω σου, αλλά και σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος σε οδηγεί σε αποξένωση και σε λάθος κινήσεις.

Υδροχόος

Μια εβδομάδα έντονη αναμένεται η οποία αρχίζει έντονα με κινητικότητα ώστε να λύσει θέματα με γνωστούς και φίλους. Ενώ νιώθεις ένα είδος απογοήτευσης από κάποια κοντινά σου άτομα, παρουσιάζεται ένα άτομο που θα σε στηρίξει αρκετά και θα σε κάνει να πιστέψεις πώς τελικά δικαιώνεσαι.

Ιχθείς

Μια ένταση κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι, ακολουθεί ένα διάστημα όπου θα πρέπει να κάνεις πίσω και να μη νευριάζεις με το παραμικρό.

Παρόλο που έχεις τα εφόδια να πολεμήσεις γεγονότα και καταστάσεις με αρκετά διπλωματικό τρόπο, βρίσκεσαι απέναντι σε απρόοπτα γεγονότα, όπου απαιτούν σύνεση και πρακτικότητα.