Αριθμοί και ψηφία αποκαλύπτουν την πορεία μας

0

Ο Πυθαγόρας δίδασκε ότι οι αριθμοί έχουν ξεχωριστή σημασία, από τις αξίες που δηλώνουν τα ψηφία τους. Δηλαδή οι αριθμοί είναι διαφορετικοί από τα ψηφία. Οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν ποιότητες, τα ψηφία ποσότητες.

Οι αριθμοί εργάζονται στο πνευματικό πεδίο ενώ τα ψηφία στο υλικό επίπεδο για τη μέτρηση των πραγμάτων.

Η σωστή κατανόηση των αριθμών είναι ουσιώδης για την αριθμολογία. Η βαθιά γνώση της σημασίας των αριθμών αυτών μας βοηθά να κατανοήσουμε την ομαλή πορεία όλων των κύκλων της ζωής.

Στο μαγευτικό και πολυπρόσωπο σύμπαν των κοσμικών δονήσεων οι αριθμοί που μας εκπροσωπούν μας βοηθούν να δούμε τον κόσμο μας πέρα από τα φθαρτά και επίγεια όριά του. Κάθε αριθμός που μας συνοδεύει περικλείει ένα νόημα –θετικό ή αρνητικό- και ταυτόχρονα εκπέμπει ανάλογες δονήσεις.

Αν και οι αριθμοί που μας αντιστοιχούν έχουν κατά κάποιο τρόπο επιβληθεί (μέσα από το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησής μας) εμείς είμαστε ελεύθεροι να τους ζητήσουμε με τρόπο θετικό ή αρνητικό κρατώντας τα στοιχεία που επιλέγουμε. Χρησιμοποιώντας τους σαν πυξίδα για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας καις τους άλλους και για να αντιληφθούμε τους νόμους της εξέλιξής μας (ατομικής και κοσμικής) οι αριθμοί μας επιτρέπουν να ζούμε συνειδητά, ως μέρος του σύμπαντος και των κοσμικών ρυθμών.

Με την αριθμολογία μπορούμε να βρούμε συμβουλές, λύσεις και εξηγήσεις στα δυσνόητα σημεία της δικής μας πραγματικότητας. Η αριθμολογία μας δείχνει αυτό που θα μπορούσαμε να είμαστε αλλά το έχουμε ξεχάσει!

Πασχαλίνα Πασπαλά 

Ερευνήτρια Αριθμολογίας-Αστρολογίας

Δείτε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα για τη Μεταφυσική